Aurinkolasit

Mexx Aurinkolasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
49 Tulokset

Mexx-aurinkolasit

Mexx-filosofia perustuu itseluottamukseen, optimismiin, tyyliin ja empatiaan. Siksi Mexx on enemmän kuin vain muotimerkki: se edustaa kokonaista asennetta. Mexx-aurinkolasimallistolle ominaisia piirteitä ovat selkeät linjat ja tummat värit. Mexx tarjoaa perinteisiä ja trendikkäitä kokokehys- ja puolikehysmalleja. Uusi ja erityisen hieno malli on Mexx 6011 300. Puoliksi läpikuultavat ruskeat kehykset, joissa on marmoritehoste, antavat näille Mexx-aurinkolaseille karibialaisen tunteen. Jos et ole lähdössä Karibialle tänä kesänä, ei hätää: nämä aurinkolasit näyttävät aivan yhtä upeilta oman pihasi aurinkotuolissa!

Perinteisempi malli on Mexx 6003 100. Näissä Mexx-aurinkolaseissa on paksummat ruskeat kehykset ja tummanharmaat linssit. Aisoissa on hopeanvärinen juova, jossa on Mexx-logo. Yksinkertaista ja vaikuttavaa. Jotkin Mexx-aurinkolasit voidaan tilata myös vahvuuksilla. Syötä reseptisi tiedot, niin valikoidut optikkomme valmistavat linssisi yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Mister Spexin ansiosta voit nauttia täydellisen tarkasta näöstä ja auringonsuojasta!

Selaa Mexx -aurinkolasimalleja ja tutustu tarjolla oleviin väreihin. Voit myös käyttää hakukriteerinä muovi- tai metallikehyksiä ja koko- tai puolikehysmallia. Verkkopohjaisen sovitustyökalumme avulla näet, mitkä Mexx-aurinkolasit sopivat kasvojesi muotoon parhaiten. Tee sitten tilauksesi! Muista, että mikäli et ole tyytyväinen uusiin Mexx-aurinkolaseihisi, voit vaihtaa ne toiseen malliin tai saada rahasi takaisin! Mister Spexin 30 päivän palautusoikeus mahdollistaa turvallisen ja riskittömän tilausprosessin.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo