Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Mister Spex täyttää vuosia - Tarjoamme -25 % alennuksen kaikista linsseistä¹
Aurinkolasit neliskulmaisille kasvoille

Aurinkolasit neliskulmaisille kasvoille

Kulmikkaille kasvoille sopii pyöreät sekä soikean muotoiset kehykset kaikkein parhaiten.

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Aurinkolasit neliskulmaisille kasvoille

(3 728)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/3 728

Aurinkolasit neliönmuotoisille kasvoille

Mister Spex tarjoaa useita fantastisia aurinkolaseja maailman johtavilta design-tuotemerkeiltä kaiken muotoisille kasvoille sisältäen aurinkolasit neliönmuotoisille kasvoille. Aurinkolasien suunnittelijat etsivät jatkuvasti uusia tapoja saada omat luomuksensa sopimaan täydellisesti erimuotoisiin kasvoihin ja löytääkseen oikean designin. Tämä on erittäin tärkeää yleisvaikutelman kannalta.

Verkkopohjaisesta tuotekuvastostamme löydät neliönmuotoisille kasvoille sopivat aurinkolasit. Neliönmuotoisille kasvoille sopivien aurinkolasien valikoima sisältää useita eri tyylejä, joten tutustu verkkokauppaan löytääksesi sinulle mieluiset aurinkolasit. Aviator-malli sopii erityisen hyvin neliönmallisille kasvoille ja meillä on joitakin upeita harmaansävyisiä metallikehyksisiä aurinkolaseja johtavilta tuotemerkeiltä, kuten Ray-Banilta. Myös virtaviivaiset kehykset, joissa on puhdaslinjainen yläosa, ovat hyvä valinta. Ne luovat dynaamisen ilmeen ja puhtaat ja selkeät linjat. Naisille on joitakin erikoismalleja kulmikkaammille kasvoille tuotemerkeiltä kuten Jee Vice, kun taas Pradan asiantuntijat ovat luoneet joitakin upeita wrap around -mallisia kehyksiä, jotka sopivat myös täydellisesti.

Mister Spex helpottaa löytämään oikeat reseptiaurinkolasit, jotka sopivat omien kasvojesi muotoon. Riittää, kun tutustut verkkopohjaiseen tuotekuvastoomme löytääksesi sopivan tuotemerkin ja mallin. Toimitukset ovat nopeat ja niitä voidaan seurata. Jos et ole tyytyväinen valintaasi, tarjoamme kätevän 30 päivän palautusoikeuden.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.