Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Aurinkolasit neliskulmaisille kasvoille

Aurinkolasit neliskulmaisille kasvoille

Kulmikkaille kasvoille sopii pyöreät sekä soikean muotoiset kehykset kaikkein parhaiten.

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Aurinkolasit neliskulmaisille kasvoille

(3 606)

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Aurinkolasit neliönmuotoisille kasvoille

Mister Spex tarjoaa useita fantastisia aurinkolaseja maailman johtavilta design-tuotemerkeiltä kaiken muotoisille kasvoille sisältäen aurinkolasit neliönmuotoisille kasvoille. Aurinkolasien suunnittelijat etsivät jatkuvasti uusia tapoja saada omat luomuksensa sopimaan täydellisesti erimuotoisiin kasvoihin ja löytääkseen oikean designin. Tämä on erittäin tärkeää yleisvaikutelman kannalta.

Verkkopohjaisesta tuotekuvastostamme löydät neliönmuotoisille kasvoille sopivat aurinkolasit. Neliönmuotoisille kasvoille sopivien aurinkolasien valikoima sisältää useita eri tyylejä, joten tutustu verkkokauppaan löytääksesi sinulle mieluiset aurinkolasit. Aviator-malli sopii erityisen hyvin neliönmallisille kasvoille ja meillä on joitakin upeita harmaansävyisiä metallikehyksisiä aurinkolaseja johtavilta tuotemerkeiltä, kuten Ray-Banilta. Myös virtaviivaiset kehykset, joissa on puhdaslinjainen yläosa, ovat hyvä valinta. Ne luovat dynaamisen ilmeen ja puhtaat ja selkeät linjat. Naisille on joitakin erikoismalleja kulmikkaammille kasvoille tuotemerkeiltä kuten Jee Vice, kun taas Pradan asiantuntijat ovat luoneet joitakin upeita wrap around -mallisia kehyksiä, jotka sopivat myös täydellisesti.

Mister Spex helpottaa löytämään oikeat reseptiaurinkolasit, jotka sopivat omien kasvojesi muotoon. Riittää, kun tutustut verkkopohjaiseen tuotekuvastoomme löytääksesi sopivan tuotemerkin ja mallin. Toimitukset ovat nopeat ja niitä voidaan seurata. Jos et ole tyytyväinen valintaasi, tarjoamme kätevän 90 päivän palautusoikeuden.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.