Aurinkolasit

Aurinkolasit ovaaleille kasvoille

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
6 545 Tulokset

Soikean muotoiset aurinkolasit Mister Spexiltä

Etsitkö täydellisiä aurinkolaseja? Sellaisia, jotka ovat vastustamattoman tyylikkäitä, tai käytännöllisiä ja mukavia, joita voit käyttää niitä joka päivä? Mister Spex tekee sinulle helpoksi löytää unelma-aurinkolasisi, jotka ovat kuin sinulle tehty. Jos kasvosi ovat soikeat, Mister Spexillä on yli 5000 paria laadukkaita aurinkolaseja huippumerkeiltä, jotka ovat erikseen valittu tuomaan soikeiden kasvojen parhaita piirteitä esiin. Löydät varmasti omasi, joista tulee jokapäiväinen asuste, vuodesta toiseen.

Mistä tiedät, että kasvosi ovat soikean muotoiset

Tiedät, ettät kasvosi ovat soikean muotoiset, jos poskipäittesi etäisyyden leveys on leveämpi kuin otsasi ja leukasi. Pääasiassa soikean muotoisissa kasvoissa on tasapainotettu tuntuma.

Miten valita parhaat aurinkolasit soikeille kasvoille

Jos sinulla on soikean muotoiset kasvot, loistavat uutiset ovat, että useat aurinkolasitmallit sopivat sinulle loistavasti. Voit valita minkälaiset tahansa pyöreän muotoisesta kulmikkaisiin kehyksiin - kokeile vapaasti! Usein suorakaiteen tai neliön muotoiset mallit toimivat parhaiten soikean muotoisiin kasvoihin. Kun monet aurinkolasimallit suosivat soikeita kasvoja, on syytä pitää muutama asia mielessä, kasvojen muodosta riippumatta. Varmista kasvojen piirteiden mitat suhteessa kehykseen (kuten leuan linja, nenä) kuten myös hiusten ja ihon väri. Etsi kehyksiä ja linssien värejä, jotka sopivat ihosi sävyyn, oman mielesi mukaan. Varmista myös, että kehykset eivät vie liikaa huomiota kasvoistasi ja päihitä kasvojen yksityiskohtia.

Mister Spexin virtuaalinen sovitusohjelma tekee ostamisesta helppoa

Teoriassa hienoa, mutta todellinen tilanne ratkaisee. Mister Spexillä on virtuaalinen sovitusohjelma - hyvin käytännöllinen työkalu, jolla näet kuinka aurinkolasit istuvat kasvoillesi 3D:nä. Haluatko verrata Aviatoreita Wayfareriin? Tai pyöreitä John Lennon laseja cat eye -malliin? Kokeile aurinkolaseja - virtuaalisesti- ja päätä heti ovatko ne etsimäsi vai jatkatko täydellisten lasien metsästystä. Jos tilaat parin, mutta tuletkin toisiin aatoksiin, ei hätää. Mister Spexillä voit palauttaa lasit 30 päivän sisällä täyttä palautusta vastaan.

Tilaa aurinkolasit soikean muotoisille kasvoille Mister Spexiltä

Jos haluat näyttää upealta auringossa, sinun ei tarvitse etsiä enää, vaan tutustu laajaan nettikauppa valikoimaan Mister Spexillä, josta löydät täydelliset aurinkolasit itsellesi ja kauniille soikean muotoisille kasvoillesi. Valitse neutraalin sävyiset aurinkolasit arkipäivään - tai valitse rohkeasti jotain näyttävää, jota olet aina halunnut kokeilla. Aurinkolasien tilaaminen Mister Spexiltä on aina helppoa, nopeaa ja riskitöntä. Saat:

  • Ilmainen toimitus yli 49 euron arvoisille tilauksille

  • 30 päivän rahat takaisin -takuu

  • Helppokäyttöinen sovitusohjelma

  • Laaja valikoima korkealaatuisia aurinkolaseja edulliseen hintaan

  • Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu

  • Erikseen sovitetut reseptilinssit monille aurinkolaseille

Tutustu laajaan valikoimaan trendikkäitä ja ajattomia aurinkolaseja soikeille kasvoille Mister Spexillä ja tilaa omasi tänään.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo