Aurinkolasit sydämen muotoisille kasvoille

Aurinkolasit sydämen muotoisille kasvoille

Sydämenmuotoiset kasvot tunnistaa siitä että otsa on leveämpi kuin leuka. Tämän muotoisille kasvoille sopii kapeat, kulmikkaat pyöreät sekä pilootti-lasit.

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Aurinkolasit sydämen muotoisille kasvoille

(4 237)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/4 237

Aurinkolasit sydämen muotoisille kasvoille Mister Spexiltä

Paras tapa upeiden aurinkolasien löytämiseen ontunnistaa omien kasvojen muoto ja valita oikeat kehykset kyseiseen malliin. Mister Spexillä on kattava kokoelma aurinkolaseja erityisesti niille, joilla onsydämen muotoiset kasvot, sisältäen tuhansia vaihtoehtoja suosikkimerkkejä, kuten Ray-Ban, BOSS, Oakley ja monta muuta. Mister Spex tarjoaa niin monta vaihtoehtoa, että löydät varmasti täydelliset aurinkolasit, jotka tuovat parhaat piirteesi kauniisti esiin.

Mitkä aurinkolasit sopivat parhaiten sydämen muotoisille kasvoille?

Sydämen muotoisille kasvoille - joille on ominaista korkeat poskipäät, leveä otsa ja kapea leuka sekä leuanlinja - paras valinta on aurinkolasit, jotka minimoivat kasvojen leveämmät osat ja luovat tasapainoa. Lasit, joiden ylä osa on leveämpi - esimerkiksi Aviator tai Wayfarer-tyyliset aurinkolasit. Lisäksi ylisuuretize, pyöreät, soikeat tai cat-eye aurinkolasit tuovat sydämen muotoisten kasvojen piirteet kauniisti esiin.

Muut sydämen muotoisa kasvoja korostavat aurinkolasien ominaisuudet ovatkapeat sangat, vaaleat sävyt, hienostuneet yksityiskohdat ja kehyksettömät lasit, sillä nämä vievät huomion pois leveämmästä otsasta ja korostavat poskipäitä.

Mister Spexin yhdet suosituimmista jamyydyimmistä aurinkolaseista sydämen muotoisille kasvoilletulevat seuraavilta merkeiltä: Ray-Ban, Le Specs, Calvin Klein ja Marc Jacobs.

Sovita aurinkolaseja sydämen muotoisille kasvoille Mister Spexillä

Mistä tiedät miten jotkut aurinkolasit Mister Spexin valtavasta kokoelmasta sopivat juuri sinun kasvoillesi jasaavat sinut näyttämään upealta? Kokeile, niin näet! Se on helppoa ja nopeaa Mister Spexin nettikaupassa. Käytävirtuaalista sovitusohjelmaamme ja näet heti, mitkä aurinkolasit ovattäydelliset sinulle. Sinun tarvitsee vain ladata kuva tai ottaa kuva webbikamerallasi. Hetkessä tiedät, oletko löytänyt unelmalasisi uima-altaalle, rannalle tai kaupungille seuraksesi - ne seuraavat sinua minne menetkin.

Tilaa aurinkolasit sydämen muotoisille kasvoille Mister Spexiltä

Mister Spexiltä et saa vain valtavaa valikoimaa laadukkaita, viehättäviä aurinkolaseja, monet aurinkolasit on saatavilla myös polarisoiduilla linsseillä täydellisen käyttömukavuuden ja maksimaalisen aurinkosuojan takaamiseksi. Lisäksi voit valita linssit voimakkuuksilla moniin aurinkolaseihin helpottaen auringosta nauttimista joka päivä. On monta hyvää syytä miksi sinun kannattaa tehdä ostoksesi Mister Spexillä, esimerkiksi:

  • Loistavat hinnat merkkilaseille
  • Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu
  • Innovatiivinen ja käytännöllinen sovitusohjelma
  • Ilmainen toimitus yli 49 euron arvoisille tilauksille
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Nauti näyttävästä tyylistä, laadusta, säästämisestä ja käytännöllisyydestä tilaa uudet täydelliset aurinkolasisi tänään Mister Spexiltä.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo