Aurinkolasit

Aurinkolasit neliskulmaisille kasvoille

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
3 967 Tulokset

Aurinkolaseja neliskulmaisille kasvoille Mister Spexiltä

Jos etsit täydellisiä pareja aurinkolaseja, Mister Spex on kaikki jota tarvitset. Tämä siksi koska Mister Spexillä on laaja valikoima ultratyylikkäitä aurinkolaseja huippubrändeiltä kaikille kasvon muodoille, virtuaalinen sovitusohjelma sekä ensiluokkainen asiakaspalvelu. Jos kasvosi ovat neliskulmaiset lue eteenpäin nähdäksesi mitkä aurinkolasit toimivat parhaiten sinulla ja miten tehdä niistä sinun. Huomaat pian käyttäväsi elegantteja aurinkolaseja jotka täydellisesti imartelevat sinun yksilöllisiä kasvonpiirteitäsi.

Miten tiedät että kasvosi ovat neliskulmaiset?

Tartu peiliin. Jos sinulla on voimakkaat, leveät leukaperät ja kasvosi ovat kaikin puolin suhteelliset - tarkoittaen että otsasi, poskipääsi ja leukaperäsi ovat leveydeltään samanlaiset - tällöin sinulla on neliskulmaiset kasvot.

Vinkkejä täydellisten aurinkolasien löytämiseen

Koska neliskulmaisilla kasvoilla on tyypillisesti vahvat kulmat, sinun ykköstavoitteesi on löytää aurinkolasit jotka tuovat pehmeyttä. Saavuttaaksesi tämän pitäydy aurinkolaseissa jotka ovat pyöreät tai soikeat, sillä ne tasapainoittavat kasvojesi vahvoja linjoja ja kulmia. Cat eye -malliset aurinkolasit voivat myös toimia (plus ne ovat nyt hyvin trendikkäät!). Toinen hyvä idea neliskulmaisille kasvoille olisi kokeilla neutraaleja värejä jotka tuovat vielä lisää pehmeyttä. Mutta muista yrittää välttää neliön muotoisia ja neliskulmaisia malleja.

Huippuaurinkolasit neliskulmaisille kasvoille Mister Spexiltä

Etsit sitten jotain klassista ja eleganttia taikka rohkeaa ja tyrmäävää, Mister Spexillä on kaikki vaihtoehdot katettuna kattavassa verkkovalikoimassaan. Useat ykkösvalinnat neliskulmaisille kasvoille löytyvät silmälasijättiläiseltä Ray-Banilta, kuten vaikka aiva suositut Aviator- sekä Wayfarer -tyylit. Ray-Ban Erika -aurinkolasit ovat ihanan vintagetyyliset pyöristetyillä linsseillä jotka näyttävät loistavilta neliskulmaisilla kasvoilla. Voit myös katsastaa kauniit, tyylikkäät aurinkolasit sellaisilta merkeiltä kuten Calvin Klein, VOGUE Eyewear, Polaroid ja monta muuta jotka istuvat täydellisesti neliskulmaisille kasvoille - kaikki saatavilla Mister Spexiltä.

Kokeile autinkolaseja neliskulmaisille kasvoille - missä tahansa

Luuletko löytäneesi loistavat aurinkolasit neliskulmaisille kasvoillesi Mister Spexin valikoimista? Nyt voit varmistua että rakastut niihin käyttämällä meidän virtuaalista sovitusohjelmaamme. Lataa kuva itsestäsi taikka ota uusi webcamilla taikka älypuhelimella ja aloita kokeilemaan eri vaihtoehtoja. Tiedät pian jos olet löytänyt aurinkolasit jotka tasapainoittavat neliskulmaisten kasvojesi voimakkaita piirteitä luodaksesi täydellisen lookin.

Tilaa aurinkolasit neliskulmaisille kasvoille Mister Spexiltä

On helppoa löytää aurinkolaseja Mister Spexiltä jotka näyttävät kuin ne olisi luotu sinun mielessä pitäen. Tämän lisäksi ihastut laatuun, valikoimaan ja ammattimaisuuteen jota Mister Spex tarjoaa. Mister Spexiltä tilaamisen hyötyihin lukeutuvat:

  • Ilmainen toimitus yli 49 euron arvoisille tilauksille

  • 30 päivän palautusoikeus

  • Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu

  • Suuri valikoima kilpailukykyisesti hinnoiteltuja merkkivalmistajien aurinkolaseja

  • Innovatiivinen ja käytännöllinen sovitusohjelma

  • Useisiin aurinkolaseihin voidaan asentaa myös sinuun reseptisi

Koe paras tapa shoppailla aurinkolaseja verkossa: tilaa aurinkolaseja jotka imartelevat neliskulmaisia kasvoja Mister Spexiltä .

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo