Aurinkolasit

Aurinkolasit pyöreille kasvoille

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
4 332 Tulokset

Viehättävät ja laadukkaat aurinkolasit pyöreille kasvoille Mister Spexiltä

Aurinkolasit voivat hetkessä muuttaa tyylisi keskiverrosta upeaan. Jotta näytät mahdollisimman tyylikkäältä , on tärkeää löytää oikeat aurinkolasitjuuri sinun kasvoillesi. Oikeat aurinkolasit korostavat tiettyjä piirteitä ja piilottavat toisia parhaan mahdollisen tuloksen takaamiseksi. Jos kasvosi ovat pyöreät, Mister Spexillä on kattava kokoelma aurinkolaseja sinulle , joten nyt voit helposti ja stressittömästi löytää parhaat lasit ikinä.

Mistä tiedän ovatko kasvoni pyöreät?

Ensimmäinen kysymys on: onko minulla pyöreät kasvot? Kasvojen pituus ja leveys ovat suurin piirtein samat. Yleensä pyöreä kasvoisilla ihmisillä on suhteellisen leveä otsa, pyöreät posket ja muutama kulma leuan alueella.

Vinkkejä aurinkolasien valitsemiseen pyöreille kasvoille

Kun valitaan aurinkolaseja pyöreille kasvoille, tavoitteena on tasapainottaa pyöreys ja kasvojen kaarevat muodot laseilla niin, että kasvot vaikuttavat hoikemmilta ja pidemmiltä. Tämän saavuttamiseksi suorakulmaiset, neliömäiset ja geometriset kehykset ovat parhaita. Ne pidentävät kasvoja ja lisäävät niihin mielenkiintoisia kulmia ja linjoja. Esimerkkeinä tällaisista tyyleistä ovat aviator-aurinkolasit tai cat eye -aurinkolasit. Ylisuuret aurinkolasit toimivat myös yleensä hyvin pyöreillä kasvoilla. Mitä tulisi välttää? Aurinkolaseja pyöreillä linsseillä ja liian pieniä kehyksiä.

Käytä Mister Spexin sovitusohjelmaa

Jokaiset kasvot ovat erilaiset. Helpoin ja tehokkain tapa tietää sopivatko kyseiset aurinkolasit sinulle on virtuaalisen sovitusohjelman käyttäminen Mister Spexillä. Vain muutamalla klikkauksella voit sovittaa mitä tahansa aurinkolaseja laajasta valikoimastamme, jotta voit olla varma, että pidät laseista, kun ne saapuvat kotiisi. Ja mikäli et olisi tyytyväinen jostain syystä, voit aina palauttaa ne 30 päivän sisällä täyttä palautusta vastaan. Mister Spexillä ostamisessa ei ole riskiä laisinkaan, ainoastaan helppoja käytäntöjä, kun etsit itsellesi uusia aurinkolaseja.

Tilaa aurinkolasit pyöreille kasvoille Mister Spexiltä

Tutustu lähes 3000 aurinkolasin valikoimaan pyöreille kasvoille Mister Spexillä ja löydä viehättävät ja näyttävät aurinkolasit juuri sinulle. Tulet ihastumaan kaikkiin etuihin, joita aurinkolasien ostoon kuuluu Mister Spexillä, esimerkiksi:

  • Loistavat hinnat merkkikehyksille

  • Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu

  • Innovatiivinen ja käytännöllinen sovitusohjelma

  • Ilmainen toimitus yli 49 euron arvoisille tilauksille

  • 30 päivän palautusoikeus

Meillä Mister Spexillä on valikoimassamme monia huippuluokkaisia aurinkolaseja pyöreille kasvoille – löydä omasi jo tänäään.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo