Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Aurinkolasit pyöreille kasvoille

Aurinkolasit pyöreille kasvoille

Kulmikkaat kehykset luo kontrastia pyöreille kasvoille ja saa kasvot näyttämään kapeammilta.

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Aurinkolasit pyöreille kasvoille

(2 602)

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Aurinkolasit pyöreille kasvoille

Kun valitset täydelliset aurinkolasit tulevaa kesää varten, haluat kehykset, jotka sopivat täydellisesti kasvojesi muotoon. Siksi voit nyt tutustua useisiin kasvojen muotoihin sopiviin aurinkolaseihin löytääksesi sopivan mallin. Pyöreille kasvoille sopivien aurinkolasien mallisto on oiva esimerkki siitä, miten voit löytää itsellesi parhaiten sopivat aurinkolasit. Mister Spex auttaa sinua löytämään oikeat, parhailta näyttävät ja laadukkaimmat aurinkolasit, jotka tarjoavat riittävästi suojaa auringolta.

Tämä aurinkolasimallisto sisältää useita erilaisia vaihtoehtoja. Aurinkolasit on suunniteltu ja mitoitettu erityisesti pyöreisiin kasvoihin sopiviksi. Linssit on muotoiltu kasvojesi mukaan. Mikset kokeilisi virtuaalista sovitustyökaluamme nähdäksesi, miltä ne näyttävät omilla kasvoillasi? Tämä on paras tapa valita oikeat aurinkolasit. Voit aina tuntea olosi turvalliseksi tehdessäsi tilauksen Mister Spex -verkkokaupassa.

Haluamme sinun saavan tilaamasi tuotteet mahdollisimman nopeasti ja alkuperäisessä kunnossa. Jos teet tilauksen ennen kello 14 minä tahansa arkipäivänä, takaamme, että toimitamme tuotteesi samana päivänä. Tutustu siis Mister Spexin pyöreille kasvoille sopivien aurinkolasien mallistoon jo tänään.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.