Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Mister Spex täyttää vuosia - Tarjoamme -25 % alennuksen kaikista linsseistä¹
Aurinkolasit pyöreille kasvoille

Aurinkolasit pyöreille kasvoille

Kulmikkaat kehykset luo kontrastia pyöreille kasvoille ja saa kasvot näyttämään kapeammilta.

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Aurinkolasit pyöreille kasvoille

(2 937)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/2 937

Aurinkolasit pyöreille kasvoille

Kun valitset täydelliset aurinkolasit tulevaa kesää varten, haluat kehykset, jotka sopivat täydellisesti kasvojesi muotoon. Siksi voit nyt tutustua useisiin kasvojen muotoihin sopiviin aurinkolaseihin löytääksesi sopivan mallin. Pyöreille kasvoille sopivien aurinkolasien mallisto on oiva esimerkki siitä, miten voit löytää itsellesi parhaiten sopivat aurinkolasit. Mister Spex auttaa sinua löytämään oikeat, parhailta näyttävät ja laadukkaimmat aurinkolasit, jotka tarjoavat riittävästi suojaa auringolta.

Tämä aurinkolasimallisto sisältää useita erilaisia vaihtoehtoja. Aurinkolasit on suunniteltu ja mitoitettu erityisesti pyöreisiin kasvoihin sopiviksi. Linssit on muotoiltu kasvojesi mukaan. Mikset kokeilisi virtuaalista sovitustyökaluamme nähdäksesi, miltä ne näyttävät omilla kasvoillasi? Tämä on paras tapa valita oikeat aurinkolasit. Voit aina tuntea olosi turvalliseksi tehdessäsi tilauksen Mister Spex -verkkokaupassa.

Haluamme sinun saavan tilaamasi tuotteet mahdollisimman nopeasti ja alkuperäisessä kunnossa. Jos teet tilauksen ennen kello 14 minä tahansa arkipäivänä, takaamme, että toimitamme tuotteesi samana päivänä. Tutustu siis Mister Spexin pyöreille kasvoille sopivien aurinkolasien mallistoon jo tänään.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.