Uvex
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Uvex

(33)
Näytä tuotteet välillä 1 - 33/33

Uvex-aurinkolasit

Uvex on saksalainen perheyritys, joka on luonut itsestään ikonisen urheilubrändin. Yrityksen filosofia on yksinkertainen: ihmisiä suojellen. Vuonna 1926 perustettu baijerilainen yritys on valmistanut alusta saakka innovatiivisia arkipäivän tuotteita niin töihin, urheiluun kuin vapaa-ajalle. Uvex-aurinkolasit edustavat innovatiivista käsityöläistaitoa ja korkeaa laatua. Heidän ajan hermolla oleva teknologiansa varmistaa optimaalisen suojan. Lyhyesti sanottuna Uvex on brändi, johon voit luottaa.

Uvexin ydintehtävä on täydellinen UV-suoja. Tämän vuoksi Uvex-laseissa on 100-prosenttinen UV-suoja. Aurinkolasien ainutlaatuinen pinnoite ja suodatinteknologia varmistavat kirkkaan näkemisen sekä urheillessa että vapaa-ajalla. Linssit ovat myös iskunkestävät, naarmunkestävät ja pirstoutumisen kestävät. Lasit eivät myöskään väänny, vaan pysyvät optisesti tarkkana jopa kovissa kaarteissa. Lisäksi linsseissä on huurteenestävä pinnoite, ja lasit on suunniteltu istumaan mukavasti.

Jokainen, joka näkee aurinkolasit osana muotia, haluaa varmasti tutustua Radical Pro S 530482 8316 -laseihin. Nämä Uvex-lasit antavat täydellisen suojan niin vapaa-ajalle kuin urheiluunkin. Hillityt kehykset yhdistettynä katseen vangitseviin linsseihin tekevät näistä laseista erityiset. Lasien dynaaminen ja vaikuttava ulkonäkö tulee valkoisten kehysten ja punaisten linssien luomasta vahvasta kontrastista. Ergonominen suunnittelu varmistaa tukevan istuvuuden jokaiselle kasvojen muodolle. Uvex-aurinkolasit kasvoillasi olet valmis niin lenkkeilyyn, rinteeseen kuin rannalle!

Uvex-aurinkolasien upea design ja toimivuus vetävät puoleensa. Uvexilta löytyy aurinkolasit niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Valitsitpa minkä mallin tahansa, hyödyt varmasti yrityksen vahvasta panostuksesta laatuun ja toimivuuteen. Jos tämä on juuri sitä, mitä haluat aurinkolaseiltasi, valitse omat Uvex-lasisi jo tänään!

Löydät varmasti uudet Uvex-aurinkolasisi Mister Spexin laajasta valikoimasta. Kun olet valinnut haluamasi mallin, Mister Spex toimittaa ne sinulle!

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo