Tod's Aurinkolasit

Tod's

Tod’s-aurinkolasit

Tod’s-brändin, jonka nimi muuten valittiin puhelinluettelosta, on brittiläisen kuningasperheen suosikki Dianan jalanjäljissä. Myös kuuluisuudet kuten Nicole Kidman suosivat brändiä. Näyttävä mainonta oli yksi Tod’s-brändin toimitusjohtaja Diego Della Vallen (kuuluisan kenkävalmistaja Filippo Della Vallen lapsenlapsi) nerokkaista ideoista. Merkillä on jo pitkään ollut kultin maine. Monipuolisesta tarjonnasta löytyy niin laukkuja, kenkiä kuin nahka-asusteita ja aurinkolaseja. Tod’s on yksi maailmanlaajuisista muotimerkeistä.

Elegantti, urheilullinen ja klassinen – nämä kolme sanaa kuvaavat Tod’s-brändin tyyliä, jossa selkeä muotoilu kohtaa huippulaadun ja mutkikkaat yksityiskohdat. Kaikki mallit on valmistettu käsin Italiassa ja niiden yksityiskohtaisuus on silmiinpistävää. Tod’s-mallisto kattaa lähes jokaisen tyylin, sillä valikoiman malleista löytyy niin sankojen nahkayksityiskohtia kuin katseen vangitsevia hopeisia ja leveitä muovikehyksiä.

Erityisen elegantti kehyspari on TO 0094 -malli – iso perhosmuoto, leveät muovikehykset ja hienostuneet kultaiset yksityiskohdat. Tod’s-malliston kohokohdaksi voisi kutsu TO 0085 -mallia. Mallin muoto on kaareva sekä kehyksen väri on mitä naisellisin. Leveiden sankojen kauniin kuvioinnin keskeltä löytyy brändin nimi.

Panto-tyyli on tämän hetken kuumin trendi, ja Tod’s on huomannut sen ja tuonut TO 0081 -mallin markkinoille. Suuret pyöreät linssit peittävät koko silmänalueen – mikä voisi olla trendikkäämpää! Tod’s panee kuitenkin vieläkin paremmaksi. Sangoissa oleva letitetty nahkayksityiskohta sekä brändin kultainen logo tekevät raikkaan mutta ylellisen vaikutelman.

Tod’s tarjoaa joukossamme oleville herrasmiehille muutakin kuin vain aurinkolaseja. Vaihtoehtona voisi olla esimerkiksi muovikehyksinen malli, kuten TO 0095, tai klassiset metallikehykset, kuten TO 0097 -malli, tai sitten jotakin laajasta pilottilasivalikoimasta. Väripaletti on rajattu yksinkertaisiin ja tummiin sävyihin.

Brändin tunnusomaiset elementit – punottu nahkakuviointi ja kultainen logo – löytyvät monissa malleissa sangoista, mikä antaa laseille trendikkään ja näyttävän lookin, jotta voit kulkea kaupungin kaduilla aina tyylikkäänä. Kesä on tulossa!

Löydä omat suosikkisi Tod’s-valikoimasta Mister Spexin verkkokaupassa.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo