David Beckham

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
143 Tulokset

David Beckham: moderneja ja ajattomia silmä- ja aurinkolaseja

David Beckhamin premium-merkki asettaa standardeja jo aivan uutena tulokkaana: designin ja käsityötaidon yhteensulautumisen tuloksena syntynyt kokoelma on moderni ja ajaton, eikä se juokse trendien perässä. Aivan kuten menestynyt jalkapalloilija ja maailmankuulu muoti-ikoni itsekin. Ylelliset aurinkolasit ja tyylikkäät silmälasit ovat syntyneet yhteistyössä italialaisen perinneyrityksen Safilon kanssa. Mallisto vakuuttaa korkealaatuisella työstöllä ja erinomaisella laadulla. David Beckham -malliston kauneimmat mallit ovat saatavilla nyt myös Mister Spexiltä, johtavalta verkko-optikolta. Meiltä voit ostaa silmälaseja, aurinkolaseja ja piilolinssejä verkosta, ilman että sinun täytyy tinkiä erinomaisesta palvelusta.

Jalkapallolegenda David Beckhamin aurinkolasit: osta kauden halutuimmat asusteet nyt verkosta Mister Spexiltä

Tunnustamme: rakastuimme päätä pahkaa David Beckhamin uuteen aurinkolasikokoelmaan, emmekä innostuksissamme tiedä, mistä aloittaa. Mitäpä jos menemme suoraan asiaan ja laitamme suosikkimallimme suoraan ostoskoriin? Toivoisitko kuitenkin hieman lisätietoa? Se on selvä, joten aloitetaanpa: David Beckhamin aurinkolaseissa retrovaikutteet sulautuvat ajattomaan tyyliin, ja mallit vakuuttavat korkealaatuisilla materiaaleilla, suosituilla väreillä ja ihanteellisella käyttömukavuudella. Ihastuimme erityisesti punaisiin Havanna-kuvioisiin pilottiaurinkolaseihin, joissa on kaksinkertainen nenäsilta sekä kulmikkaisiin malleihin, joissa on mustat kehykset ja keltaiset linssit. Etkö löytänyt David Beckham -aurinkolaseja, jotka vastaavat toiveitasi? Tutustu siinä tapauksessa kaikessa rauhassa href="https://www.misterspex.fi/ray-ban.html">Ray-Ban-, Oakley- tai CO Optical-mallistoihin.

David Beckham -silmälasit: täysosuma!

David Beckham näyttää silmälasimallistollaan itsestään aivan uuden puolen: pidättäytyvän, hienostuneen ja hieman nörtin. Modernit ja siistit mallit puhuvat selkeää muotokieltä ja valittavana on useita hillittyjä värejä. Sarvilaseja, pilottilaseja ja pyöreitä silmälaseja: ajankohtaiset trendit ovat näkyvillä, ja niihin on lisätty ajattomia ja klassisia yksitysikohtia. Erityisen suosittuja ovat metalliset mallit, joiden kehyksissä on kultaa ja mustaa, ja joiden sankojen päät ovat ruskeaa Havannaa. Voit ostaa Mister Spexiltä useimmat David Beckham -malliston silmälasit myös moniteholaseina. Ihanteellinen ratkaisu niille, joilla on sekä liki- että kaukonäköä ja jotka eivät halua jatkuvasti vaihdella silmälasien ja lukulasien välillä.

Tilaa täydelliset silmä- tai aurinkolasit verkosta

Silmälaseja ostaessa on huomioitava monta eri asiaa. Tehdäksemme ostoprosessista niin nopean, helpon ja vaivattoman kuin mahdollista, olemme kehittäneet perusteellisen suodatustoiminnon. Syötä vain toiveesi, ja me näytämme sinulle kehykset, jotka vastaavat toiveitasi. On tärkeää huomioida seuraavat asiat:

 • Pään leveys. Sillä vain oikeanlevyiset silmälasit takaavat ihanteellisen käyttömukavuuden.

 • Silmälasien muoto. Silmälasit voivat olla kapeita, kulmikkaita tai pyöreitä, tai ne voivat olla pilotti-, perhos- tai browline-malleja. Henkilökohtaisen makusi lisäksi kasvojesi muoto ratkaisee, minkä malliset silmälasit sopivat sinulle parhaiten.

 • Kehyksillä, ilman kehyksiä vai puolikehyksellä? On pääosin makuasia, minkä kehystyypin valitset. Mutta myös vahvuutesi vaikuttaa valintaan: jos sinulla on erittäin suuret vahvuudet, kokokehyksiset mallit sopivat useimmiten parhaiten, sillä ne antavat enemmän vakautta hieman paksummalla kehyksellään.

Voit ostaa Mister Spexiltä kauden halutuimmat asusteet

Myymme yli 100 huippumerkin ja suunnittelijan silmä- ja aurinkolaseja. Jotkin mallistot ovat syntyneet yhteistyössä rakastettujen muoti-ikonien kanssa. Tutustu tyylikkääseen Nadine Klein-mallistoon tai Michael Michalskyn urbaaniin mestarikokoelmaan. Mister Spexin asiakkaana nautit seuraavista eduista:

 • Virtuaalinen sovitustyökalu, jonka avulla näet heti, mitkä mallit sopivat sinulle parhaiten

 • Voit tilata jopa neljät kehykset seitsemäksi päiväksi kotisovitukseen: täysin maksutta.

 • Nopea ja luotettava toimitus

 • 30 päivän rahat takaisin -takuu

  10%

  Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

  Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

  Maksutavat

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

  Toimitustavat

  posti Logo

  Turvallinen ostospaikka

  Suomenvarmakauppa Logo