Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
115 Tulokset

Porsche Design Mister Spexistä

Porsche edustaa yli 70 vuoden perinnettä. Stuttgart-Zuffenhausenissa toimiva yritys perusti autotehtaansa vuonna 1954 keskittyen pääasiallisesti urheiluautojen valmistukseen. Mister Spexin verkkokaupasta et autoja löydä, mutta Porsche Design -silmälasimallistoja hyvinkin. Autovalmistaja siirtyi muodin maailmaan vuonna 1974, joten sen muotimallisto on ollut olemassa jo yli 40 vuoden ajan. Silmälasimallit edustavat luksusta, laatua ja innovaatiota, aivan kuin yrityksen muutkin tuotteet.

Jokaista mallistoa heijastavat laadukkaimmat tuotanto- ja design-standardit. Mister Spexin Porsche Design -silmälasi- ja -aurinkolasimallistot sisältävät ainoastaan miesten tuotteita. Linssit on valmistettu kestävästä polykarbonaatista, ja kehykset on valmistettu joko muovista, metallista tai titaanista, tarjoten jotakin jokaisen makuun. Malliston värimaailma on hillitty. Hallitsevia värejä ovat musta, ruskea ja hopeanharmaa. Porsche Design -aurinkolasit seuraavat trendejä, ja mallisto sisältää aviator-aurinkolaseja sekä ovaaleja ja suorakulmaisia muotoja. Mister Spex -verkkokauppa sisältää myös aurinkolaseja, joissa on yksiteholinssit. Laadukas ja uniikki design näkyy myös kehysten käyttömukavuudessa.

Kumiset aisanpäät ovat vain jäävuoren huippu Porsche Design -malleissa. Muoviset nenätyynyt ja täydellinen istuvuus täydentävät upeaa käyttömukavuutta. Käytä Mister Spex -verkkokaupan suodatinvalikkoja löytääksesi sinulle sopivan Porsche Design -mallin. Myös virtuaalinen sovituspalvelumme voi auttaa päätöksenteossa. Kokeile 2D- ja jopa 3D-sovituspalveluja, joiden avulla voit asettaa suosikkimallisi omille kasvoillesi.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo