Escada Aurinkolasit

ESCADA

Escada-aurinkolasit

Escada-tuotemerkki edustaa ylellisyyttä ja hohdokkuutta, mikä näkyy myös Escadan tyylikkäässä aurinkolasimallistossa. Mallit ovat usein huomiota herättäviä ja omalaatuisia taaten ylellisen ilmeen missä tahansa juhlissa. Escada-aurinkolasimalliston mallit eivät todellakaan sovi ujoille ja syrjäänvetäytyville. Trendien luojat ja muotitietoiset henkilöt rakastavat Escada-aurinkolasien omaperäistä muotokieltä ja luonteenomaista lookia.

Tyypillisten Escada-värien lisäksi värivaihtoehtoja ovat perinteinen musta, valkoinen ja ruskea. Vahvoja piirteitä ovat myös epätavalliset muodot ja mielenkiintoiset yksityiskohdat.

Erityisen erottuva malli on Escada SES 717 0579. Kapeilla hopeanvärisillä kiemuraisilla sangoilla varustetut metallikehykset ovat uniikit. Yksiteholinssiä risteävät hopeiset kehykset ainutkertaisessa kahdeksikon muodossa, mikä saa taatusti päitä kääntymään.

Valitse oma suosikkimallisi ja tutustu siihen tarkemmin sen omalla tuotesivulla. Voit nähdä useita kuvia ja jopa 360 asteen näkymän, joten voit tutustua uusiin Escada-aurinkolaseihisi tarkemmin jokaisesta kuvakulmasta! Ja mikä parasta: verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme näet, mitkä aurinkolasit sopivat kasvoihisi parhaiten.Voit sovittaa aurinkolaseja kätevästi omassa kodissasi.

Muista, että mikäli et ole tyytyväinen uusiin Escada-aurinkolaseihisi, voit vaihtaa ne toiseen malliin tai saada rahasi takaisin! Mister Spexin 30 päivän palautusoikeus mahdollistaa turvallisen ja riskittömän tilausprosessin.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo