Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

Tuotemerkki

Valmistaja

Avaira Piilolinssit

(2)
  • Avaira

Näytä tuotteet välillä 1 - 2

Avaira-piilolinssit Mister Spexistä

Mister Spexin Avaira-piilolinsseissä yhdistyvät älykkäästi edistyksellinen design ja ainutlaatuiset linssimateriaalit. Ne tarjoavat käyttömukavuutta koko päiväksi, tarkan näön ja parempaa suojaa. Näiden linssien takana on CooperVision, joka on yksi johtavia silmien hoitotuotteiden valmistajia. Linssit ovat pehmeät, hengittävät ja kosteat, ja sopivat siksi todella hyvin käytettäviksi aamusta iltaan saakka. Linssit auttavat myös suodattamaan auringon haitallisia UV-säteitä.

Mister Spexin Avaira-piilolinssejä on saatavilla useisiin näköhäiriöihin. Avaira ja Avaira Toric ovat kaksi erilaista tuotetta tältä tuotemerkiltä. Avaira-piilolinssit sopivat ihanteellisesti liki- ja kaukonäköisille. Ne on valmistettu itsestään kostuvasta silikoni-hydrogeelistä ja niissä on sovellettu ainutlaatuista Aquaform-teknologiaa, jotta silmäsi saavat runsaasti luonnollista happea pysyäkseen valkoisina ja terveinä. Avaira Toric on loistava valinta hajataittoisuudesta kärsiville. Avaira Toric -piilolinsseissä on optimoitu linssidesign, ja ne tarjoavat vakaan ja tarkan istuvuuden mahdollistaen ehdottoman käyttömukavuuden ja näöntarkkuuden sekä lähelle että kauas.

Kun käytettävissäsi on asiantuntevat verkko-optikkomme, jotka auttavat sinua valitsemaan oikean tuotteen, Avaira-piilolinssien tilaaminen on aina helppoa Mister Spexissä, Euroopan suosituimmassa verkko-optikkoliikkeessä. Takaamme myös helpot palautukset ja nopean kotiinkuljetuksen, jotta verkko-ostosten tekeminen on mahdollisimman huoletonta ja kätevää.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.