Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Emporio Armani
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Kasvot
Ominaisuudet
Kehyksen väri
Materiaali
Hinta, €

Emporio Armani Silmälasit

(63)
  • Emporio Armani
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/63

Emporio Armani -silmälasit

Giorgio Armani on epäilemättä yksi maailman kuuluisimmista muotisuunnittelijoista. Kuuluisan Armani-tuotemerkin perustajana hän johtaa nykyään toistakymmentä johtavaa design-tuotemerkkiä. Yksi näistä tuotemerkeistä on urheilullinen Emporio Armani. Emporio Armani -tuotemerkkiä arvostetumpi on vain Giorgio Armani -brändi. Silti myös Emporio Armani edustaa Armani-logon tyylikkyyttä. Naisten malleille ominaista on selkeä maskuliinisuus. Silmälasien tyrmäävät ominaisuudet huomataan usein vasta toisella silmäyksellä: niitä ovat Armanin jäljittelemätön seksikkyys ja loistokkuus!

Emporio Armani -asustemallisto on laajentunut, ja se sisältää nykyään myös ylellisiä reseptisilmälaseja. Kaikissa malleissa on Armanille tyypillisiä piirteitä: eleganssia, selkeitä linjoja ja klassista tyyliä. Vahvat geometriset kuviot ja silmiinpistävät yksityiskohdat luovat tyypillisen ilmeen. EA 9511 CG3 on malli, joka on ollut aina erilainen. Ohuet puolikehykset violetin ja vaaleanpunaisen yhdistelmässä antaa kasvoillesi raikkaan ilmeen. Sangoissa on Armani-kotka, joka on ylimääräinen yksityiskohta. Näiden silmälasien yksilöllisyys tekee niistä todella ylelliset. Miehille suosittelemme klassista Armani-mallia: EA 9502 ALJ. Nämä silmälasit sopivat täydellisesti vakavasti otettavan ja ammattimaisen lookin luomiseksi. Niiden muotokieli on futuristinen persoonallisen suorakulmaisen muodon ja hopeanväristen kokokehysten ansiosta, eivätkä ne silti ole menettäneet klassista Armani-ilmettään. Ainutlaatuiset ominaisuudet kuten aisanpäitä kohti kaventuvat sangat antavat näille Armani-silmälaseille muodikkaan ilmeen, joka ei kuitenkaan sovi muodin uhreille.

Valitse oma suosikkisi Emporio Armanin silmälasimallistosta. Lataa itsestäsi valokuva verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme saadaksesi virtuaalisen kokemuksen! Räätälöi silmälasit omien tarpeidesi perusteella syöttämällä reseptisi tärkeät tiedot. Kun olet tehnyt tilauksen, lähetämme Emporio Armani -silmälasit mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme myös 90 päivän palautusoikeuden, jotta voit tehdä ostoksesi riskittä.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.