Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Luksusta arkeen – 20 % alennusta premium-valikoimastamme.¹ – Koodi: PREMIUM20
Säästä nyt
Emporio Armani
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Emporio Armani Silmälasit

(70)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/70

Emporio Armani -silmälasit

Giorgio Armani on epäilemättä yksi maailman kuuluisimmista muotisuunnittelijoista. Kuuluisan Armani-tuotemerkin perustajana hän johtaa nykyään toistakymmentä johtavaa design-tuotemerkkiä. Yksi näistä tuotemerkeistä on urheilullinen Emporio Armani. Emporio Armani -tuotemerkkiä arvostetumpi on vain Giorgio Armani -brändi. Silti myös Emporio Armani edustaa Armani-logon tyylikkyyttä. Naisten malleille ominaista on selkeä maskuliinisuus. Silmälasien tyrmäävät ominaisuudet huomataan usein vasta toisella silmäyksellä: niitä ovat Armanin jäljittelemätön seksikkyys ja loistokkuus!

Emporio Armani -asustemallisto on laajentunut, ja se sisältää nykyään myös ylellisiä reseptisilmälaseja. Kaikissa malleissa on Armanille tyypillisiä piirteitä: eleganssia, selkeitä linjoja ja klassista tyyliä. Vahvat geometriset kuviot ja silmiinpistävät yksityiskohdat luovat tyypillisen ilmeen. EA 9511 CG3 on malli, joka on ollut aina erilainen. Ohuet puolikehykset violetin ja vaaleanpunaisen yhdistelmässä antaa kasvoillesi raikkaan ilmeen. Sangoissa on Armani-kotka, joka on ylimääräinen yksityiskohta. Näiden silmälasien yksilöllisyys tekee niistä todella ylelliset. Miehille suosittelemme klassista Armani-mallia: EA 9502 ALJ. Nämä silmälasit sopivat täydellisesti vakavasti otettavan ja ammattimaisen lookin luomiseksi. Niiden muotokieli on futuristinen persoonallisen suorakulmaisen muodon ja hopeanväristen kokokehysten ansiosta, eivätkä ne silti ole menettäneet klassista Armani-ilmettään. Ainutlaatuiset ominaisuudet kuten aisanpäitä kohti kaventuvat sangat antavat näille Armani-silmälaseille muodikkaan ilmeen, joka ei kuitenkaan sovi muodin uhreille.

Valitse oma suosikkisi Emporio Armanin silmälasimallistosta. Lataa itsestäsi valokuva verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme saadaksesi virtuaalisen kokemuksen! Räätälöi silmälasit omien tarpeidesi perusteella syöttämällä reseptisi tärkeät tiedot. Kun olet tehnyt tilauksen, lähetämme Emporio Armani -silmälasit mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme myös 30 päivän palautusoikeuden, jotta voit tehdä ostoksesi riskittä.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.