Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Nauti auringonpaisteesta! Toivotamme kevään tervetulleeksi 17 % alennuksella¹ Koodi: SUNSHINE
Perhoslmalliset silmälasit

Perhoslmalliset silmälasit

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Perhoslmalliset silmälasit

(747)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/747

Butterfly-silmälasit Mister Spex Suomesta

Silmälaseja on hyvä pitää muunakin kuin välttämättömyytenä. Ne voivat olla coolit, trendikkäät tai tyylikkäät, ja ne kuvastavat kantajansa persoonallisuutta. Jujuna on löytää sopivat silmälasit. Valittavana on niin paljon erilaisia värejä, muotoja ja tyylejä, mutta mitkä silmälasit sopivat sinulle parhaiten? Hyvät silmälasit voivat korostaa joitakin kasvonpiirteitä ja parantaa samalla näkökykyä. Silmälaseja tilattaessa on kiinnitettävä huomiota neljään seikkaan, joita ovat kontrasti, mittasuhde, väri ja kasvojen muoto. Soikeisiin kasvoihin sopivat parhaiten butterfly-malliset silmälasit. Tällaiset kehykset sopivat niille, joilla on leveät poskipäät, kapea otsa ja kapea leuka. Kehysten värejä ovat musta, sininen, vihreä, punainen, keltainen ja ruskea. Butterfly-muotoiset silmälasit sisältävät myös laadukkaat linssit.

Ne ovat ulkomuodoltaan perinteiset ja todella käyttömukavat. Mister Spex on Euroopan suosituin verkko-optikkoliike, jolla on yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta. Tutustu uuteen ja jännittävään butterfly-silmälasien mallistoon, joka ei sisällä taatusti yhtäkään mallia, joka ei kiinnitä huomiotasi. Verkkokaupassamme on tarjolla kaikki suosituimmat tuotemerkit, joten tee rauhassa ostoksia.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.