Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Porsche Design

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Porsche Design
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Porsche Design Silmälasit

(47)

Osta Porsche Design -silmälasit verkosta

Porsche on maailmankuulu saksalainen tuotemerkki, joka symboloi muun muassa innovaatiota, vertaansa vailla olevaa laatua ja luksusta. Mister Spexin verkkokaupasta löydät kaikki nämä ominaisuudet Porsche Design -silmälasimallistosta. Kaikissa miesten silmälaseissa on klassinen ja sporttinen design.

Kun ostat Porsche Design -silmälasit verkosta, saat huippulaadukkaista materiaaleista valmistetut silmälasit. Voit valita joko titaani-, metalli- tai muovikehykset ja kestävästä polykarbonaatista valmistetut linssit. Porsche Design -silmälasit tarjoavat yhdistelmän innovaatiota ja laadukasta työtaitoa hienossa designissa. Upean taidokas valmistusprosessi antaa käyttömukavuutta koko päiväksi. Aisanpäissä on useimmiten kumisuojus, mikä takaa myös upean käyttömukavuuden. Monet Mister Spexin malleista P 8230 C -malli mukaan luettuna on saatavilla moniteholaseina. Malli P 8230 C on saatavilla perinteisen mustana tai harmaan ja punaisen tai kullanvärisen ja vaaleanruskean yhdistelmänä..

Mister Spexin verkkokaupasta voit ostaa suosikkimallisi Porsche Design -mallistosta. Virtuaalinen sovituspalvelu helpottaa valintaprosessia ja auttaa päätöksenteossa. Löydät taatusti täydelliset silmälasit itsellesi kasvojen muodosta, pään koosta tai hiusten väristä riippumatta.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.