Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Porsche Design

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Porsche Design
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Porsche Design Silmälasit

(54)

Näytä tuotteet välillä 1 - 54

Osta Porsche Design -silmälasit verkosta

Porsche on maailmankuulu saksalainen tuotemerkki, joka symboloi muun muassa innovaatiota, vertaansa vailla olevaa laatua ja luksusta. Mister Spexin verkkokaupasta löydät kaikki nämä ominaisuudet Porsche Design -silmälasimallistosta. Kaikissa miesten silmälaseissa on klassinen ja sporttinen design.

Kun ostat Porsche Design -silmälasit verkosta, saat huippulaadukkaista materiaaleista valmistetut silmälasit. Voit valita joko titaani-, metalli- tai muovikehykset ja kestävästä polykarbonaatista valmistetut linssit. Porsche Design -silmälasit tarjoavat yhdistelmän innovaatiota ja laadukasta työtaitoa hienossa designissa. Upean taidokas valmistusprosessi antaa käyttömukavuutta koko päiväksi. Aisanpäissä on useimmiten kumisuojus, mikä takaa myös upean käyttömukavuuden. Monet Mister Spexin malleista P 8230 C -malli mukaan luettuna on saatavilla moniteholaseina. Malli P 8230 C on saatavilla perinteisen mustana tai harmaan ja punaisen tai kullanvärisen ja vaaleanruskean yhdistelmänä..

Mister Spexin verkkokaupasta voit ostaa suosikkimallisi Porsche Design -mallistosta. Virtuaalinen sovituspalvelu helpottaa valintaprosessia ja auttaa päätöksenteossa. Löydät taatusti täydelliset silmälasit itsellesi kasvojen muodosta, pään koosta tai hiusten väristä riippumatta.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.