Nyt 30 % alennusta kaikista linsseistä ja pinnoitteista!¹
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Prada Linea Rossa -lasit Mister Spexillä

Prada Linea Rossa -silmälasivalikoima Mister Spexillä on kuuluisan ja muodikkaan Prada-brändin mallisto. Yhdistämällä innovatiivista urheiludesignia sekä teknologiaa huippumuodin trendien kanssa Prada on luonut silmälasivalikoiman, joka tarjoaa korkeaa laatua ja näyttävyyttä vedoten jokaiseen ikäluokkaan. Valikoimasta löydät ihanteelliset vaihtoehdot niin urheiluun kuin vapaa-ajalle. Löydät laajan valikoiman Prada Linea Rossa -silmälaseja Mister Spexin verkkokaupasta.

Jokaisen kehyksen sankojen sisäpuolella on selkeästi erottuva punainen viiva. Prada Linea Rossa -silmälasit Mister Spexillä hyödyntävät viimeisimpiä urheiludesignin periaatteita ja materiaaleja laadukkaan designin luomiseksi. Muotoilu huokuu huippumuotia, joka keskittyy klassisiin muotoihin. Mallisto tarjoaa laajan valikoiman värejä ja tyylejä erityisesti niille, jotka ovat muotitietoisia ja haluavat näyttää hyvältä myös liikkuessa.

Prada Linea Rossa -silmälasien joukosta löydät sinulle ihanteelliset silmälasit virtuaalisella sovitustyökalullamme. Mister Spexillä saat laadukasta palvelua!

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo