Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Silmälasit sydämen muotoisille kasvoille

Silmälasit sydämen muotoisille kasvoille

Sydämenmuotoiset kasvot tunnistaa siitä että otsa on leveämpi kuin leuka. Tämän muotoisille kasvoille sopii kapeat, kulmikkaat pyöreät sekä pilootti-lasit.

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Ominaisuudet
Kehyksen väri
Materiaali
Hinta, €

Silmälasit sydämen muotoisille kasvoille

(2 894)
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/2 894

Silmälasit sydämen muotoisille kasvoille

Sydämen muotoiset kasvot ovat suuri etu, joten mikset korostaisi niitä silmälaseilla, jotka sopivat kasvoihisi täydellisesti? Mister Spexillä on upea valikoima silmälaseja sydämen muotoisille kasvoille monilta suosituilta nykyaikaisilta design-tuotemerkeiltä. Riippumatta siitä, minkä värisiä kehyksiä etsit ja millaisia vahvuuksia tarvitset, löydät varmasti ihanteelliset silmälasit ihanille sydämen muotoisille kasvoillesi juuri täältä. Nämä silmälasit sydämen muotoisille kasvoille sopivat ihanteellisesti muotitietoisille henkilöille. Ne korostavat siroa leukaasi, joka on yleensä huomiota herättävä osa sydämen muotoisilla kasvoilla.

Valitse silmiesi väriin sopivat kehykset lisätäksesi wow-vaikutelmaa. Jos sinulla on vahvat linssit, ohennetut linssit on hyvä tapa saada kaikki irti uusista kehyksistäsi. Olet sitten liki- tai kaukonäköinen tai hajataitteisuudesta kärsivä, tämä fantastinen silmälasivalikoima sisältää kaiken, mitä tarvitset saadaksesi upean ulkonäön ja nähdäksesi selvästi. Mister Spex mahdollistaa useiden silmälasien sovittamisen virtuaalisessa 3D-työkalussamme. Käytämme DHL:n palvelua voidaksemme taata nopean ja turvallisen toimituksen.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.