Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Nauti auringonpaisteesta! Toivotamme kevään tervetulleeksi 17 % alennuksella¹ Koodi: SUNSHINE
Silmälasit sydämen muotoisille kasvoille

Silmälasit sydämen muotoisille kasvoille

Sydämenmuotoiset kasvot tunnistaa siitä että otsa on leveämpi kuin leuka. Tämän muotoisille kasvoille sopii kapeat, kulmikkaat pyöreät sekä pilootti-lasit.

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit sydämen muotoisille kasvoille

(2 976)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/2 976

Silmälasit sydämen muotoisille kasvoille

Sydämen muotoiset kasvot ovat suuri etu, joten mikset korostaisi niitä silmälaseilla, jotka sopivat kasvoihisi täydellisesti? Mister Spexillä on upea valikoima silmälaseja sydämen muotoisille kasvoille monilta suosituilta nykyaikaisilta design-tuotemerkeiltä. Riippumatta siitä, minkä värisiä kehyksiä etsit ja millaisia vahvuuksia tarvitset, löydät varmasti ihanteelliset silmälasit ihanille sydämen muotoisille kasvoillesi juuri täältä. Nämä silmälasit sydämen muotoisille kasvoille sopivat ihanteellisesti muotitietoisille henkilöille. Ne korostavat siroa leukaasi, joka on yleensä huomiota herättävä osa sydämen muotoisilla kasvoilla.

Valitse silmiesi väriin sopivat kehykset lisätäksesi wow-vaikutelmaa. Jos sinulla on vahvat linssit, ohennetut linssit on hyvä tapa saada kaikki irti uusista kehyksistäsi. Olet sitten liki- tai kaukonäköinen tai hajataitteisuudesta kärsivä, tämä fantastinen silmälasivalikoima sisältää kaiken, mitä tarvitset saadaksesi upean ulkonäön ja nähdäksesi selvästi. Mister Spex mahdollistaa useiden silmälasien sovittamisen virtuaalisessa 3D-työkalussamme. Käytämme DHL:n palvelua voidaksemme taata nopean ja turvallisen toimituksen.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.