Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Vogue sunglasses

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki VOGUE Eyewear
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

VOGUE Eyewear Silmälasit

(96)

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Vogue Eyewear -silmälasit

Voguen uusin silmälasimallisto on nuorekas ja ylellinen, ja siinä yhdistyvät kaikki muotimaailman nykytrendit. Malliston mallit on suunniteltu yksinomaan naisille, ja ne ovat yhtä antoisia ja monipuolisia kuin niitä käyttävät naiset! Vogue-silmälasit ovat saatavilla huiman laajassa valikoimassa värejä ja muotoja, joten jokainen nainen löytää mallistosta itselleen täydellisesti sopivan mallin.

Vogue-silmälasimallisto sisältää muovista ja metallista valmistettuja huippulaadukkaita kehyksiä. Hienostuneet puolikehys- ja kokokehysmallit odottavat muotitietoisia shoppailijoita. Varoituksen sana: Vogue-silmälaseissa on käytetty rohkeita ja voimakkaita värejä. Väreistä pitäville suosittelemme Vogue VO 2590 -mallia. Malliston uusi malli on Vogue VO 2537. Nämä silmälasit keräävät taatusti katseita hohdokkailla vihreillä väreillään. Naisille, jotka uskaltavat näyttää todellisen luonteensa. Mister Spexistä löydät itsellesi sopivat Vogue-silmälasit! Selaa valikoimaamme ja sovita sitten suosikkimalliasi erittäin kätevässä verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme.

Kun ostat Vogue-silmälasisi Mister Spexistä, saat laadukkaat muovilinssit kaupan päälle. Linssien heijastamattoman pinnan, naarmuuntumisenestopinnoitteen ja puhdistusta helpottavan pinnoitteen ansiosta olet valmis mihin tahansa! Voit myös lisätä ylimääräisiä ominaisuuksia, kuten itsestään tummuvat linssit, jolloin et joudu koskaan olemaan ilman upeita aurinkolaseja auringon porottaessa! Kun olet tehnyt tilauksen, lähetämme Vogue-silmälasisi mahdollisimman nopeasti.

Toimitusajat riippuvat sijainnistasi, mutta missä tahansa oletkin, voit aina luottaa Mister Spexin lyömättömään asiakaspalveluun! Jos et ole täysin tyytyväinen uusiin silmälaseihisi, voit hyödyntää tarjoamaamme 90 päivän palautusoikeutta. Mister Spexissä asiointi on siis yhtä turvallista ja varmaa kuin fyysisessä optikkoliikkeessä asiointikin. Erona on, että Mister Spexissä voit tehdä ostoksesi kätevästi suoraan kotoa. Lisätietoa tilaamisesta ja toimituksesta löydät kotisivumme apuosiosta. Vogue-mallistomme lisäksi verkkokaupassamme on myös useita silmälaseja muiltakin tuotemerkeiltä.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.