Nyt uutta: tämän syksyn ja talven halutuimmat silmälasitrendit!
Tutustu nyt!

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(248)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/248

Vogue Mister Spexillä

Vogue, ranskalainen sana muodille, ei ole ainoastaan maailmankuulun muotilehden nimi, vaan myös Luxottican brändi lifestyle-laseille. Luxottica on ylivoimaisesti maailman isoin silmälasien ja aurinkolasien tuottaja. Yrityksen pääkonttori on Agordossa Pohjois-Italiassa. Kun milanolainen yrittäjä Leonardo Del Vecchio perusti Luxottican vuonna 1961, Agordon alueesta tuli nopeasti yksi pääpelaajista maailmanlaajuisessa silmälasiteollisuudessa. Kun yritys listautui pörssiin vuonna 1990, Luxottica alkoi hankkia amerikkalaisia brändejä ja linssivalmistajia, esimerkiksi sellaisia ikonisia nimiä kuten Ray-Ban ja Oakley, joita molempia valmistaa nykyään Luxottica. Yrityksen 50 000 työntekijää 130 maassa sekä yli 30 000 myytyä silmälasiparia osoittavat, että Luxottica on onnistunut raivaamaan tiensä alan huipulle. Kaikki tämä on johtanut yrityksen perustajan huomattavaan varallisuuteen, joka on nyt Italian toiseksi varakkain henkilö. Tästä kiitos kuuluu myös Vogue-brändille.

Luxotticalla on myös omia silmälasimerkkejä kattaen melkein markkinoiden kaikki sektorit. Lifestyle-brändi Vogue on erikoistunut nuorekkaaseen ja raikkaaseen silmälasimuotiin. Brändi tarjoaa sekä aurinkolaseja että silmälaseja. Aina trendikäs mallisto on erityisen suosittu nuorten naisten keskuudessa. Brändin tuotteet valmistetaan Italiassa ja myydään yhteistyökauppojen kautta ympäri maailman.

Löydät Voguen aurinkolasit ja silmälasit Mister Spexin verkkokaupasta. Käytä tarjoamaamme virtuaalista peiliä tai kuvasovitusta valitaksesi sinulle sopivimman mallin. Tällaisella apuvälineellä kasvojesi malliin sopivien kehysten löytäminen on helpompaa kuin koskaan. Kokeile ja ihastu tähän nuorekkaaseen ja suosittuun brändiin. Jos sinulla on mitään kysyttävää Mister Spexin tuotevalikoimaan liittyen, olethan yhteydessä ystävälliseen ja omistautuneeseen asiakaspalveluumme!

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo