Escada
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Escada-aurinkolasit

Escada-tuotemerkki edustaa ylellisyyttä ja hohdokkuutta, mikä näkyy myös Escadan tyylikkäässä aurinkolasimallistossa. Mallit ovat usein huomiota herättäviä ja omalaatuisia taaten ylellisen ilmeen missä tahansa juhlissa. Escada-aurinkolasimalliston mallit eivät todellakaan sovi ujoille ja syrjäänvetäytyville. Trendien luojat ja muotitietoiset henkilöt rakastavat Escada-aurinkolasien omaperäistä muotokieltä ja luonteenomaista lookia.

Tyypillisten Escada-värien lisäksi värivaihtoehtoja ovat perinteinen musta, valkoinen ja ruskea. Vahvoja piirteitä ovat myös epätavalliset muodot ja mielenkiintoiset yksityiskohdat.

Erityisen erottuva malli on Escada SES 717 0579. Kapeilla hopeanvärisillä kiemuraisilla sangoilla varustetut metallikehykset ovat uniikit. Yksiteholinssiä risteävät hopeiset kehykset ainutkertaisessa kahdeksikon muodossa, mikä saa taatusti päitä kääntymään.

Valitse oma suosikkimallisi ja tutustu siihen tarkemmin sen omalla tuotesivulla. Voit nähdä useita kuvia ja jopa 360 asteen näkymän, joten voit tutustua uusiin Escada-aurinkolaseihisi tarkemmin jokaisesta kuvakulmasta! Ja mikä parasta: verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme näet, mitkä aurinkolasit sopivat kasvoihisi parhaiten.Voit sovittaa aurinkolaseja kätevästi omassa kodissasi.

Muista, että mikäli et ole tyytyväinen uusiin Escada-aurinkolaseihisi, voit vaihtaa ne toiseen malliin tai saada rahasi takaisin! Mister Spexin 30 päivän palautusoikeus mahdollistaa turvallisen ja riskittömän tilausprosessin.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo