Ted Baker Aurinkolasit

Ted Baker

Tutustu Ted Baker -aurinkolasivalikoimaamme

Ted Baker on muutakin kuin vain muotimerkki ja osa elämäntyyliä. Tämä tuotemerkki edustaa brittiläistä käsityötä ja korkeaa laatua. Ylpeästi brittien valmistamat Ted Baker -aurinkolasit tuovat jälleen esille syyn, miksi merkki on niin rakastettu. Naisille valmistetut aurinkolasit ovat viehättävät ja suojaavat tehokkaasti silmiä auringon säteiltä.

Vaikuttava valikoima Ted Baker -aurinkolaseja

Mikä erottaa Ted Baker -merkin aurinkolasit muista? Korkealuokkainen brittiläinen käsityö sekä edullinen hinta näyttävälle luksustuotteelle. Meillä on loistava valikoima Ted Baker -aurinkolaseja. Ensi silmäyksellä valikoima vaikuttaa ihanalta karkkikaupalta, joka on täynnä herkullisia pastellin sävyjä. Kehysten muotoilu on Ted Bakerin laadun merkki, monipuolisella valikoimalla neliskulmaisia-, aviator-, cat eye- ja yksilinssisiämalleja. Kehykset on tehty ohuesta, mutta kestävästä metallista, joka antaa siron vaikutelman. Kehykset ja pastellilinssit edustavat Ted Bakerin naisellista tyyliä, josta on tullut ikooninen osa merkkiä.

Jokaisissa Ted Bakerin aurinkolaseissa on UV-suoja, joka suojaa silmiäsi haitallisilta auringon säteiltä. Linssit on saatavilla alkuperäisinä, asteittain sävytettyinä tai polarisoituina. Tarjoamme myös mahdollisuuden valita tiettyihin kehyksiin linssit omilla voimakkuuksilla.

Ted Baker: miesten paidoista luksusaurinkolaseihin

Ted Baker on kaikkea muuta kuin tavanomainen. Tarina alkaa vuonna 1987 Glasgowsta miesten paitavalikoimasta. Siitä lähtien yritys on kasvanut merkittäväksi muotitaloksi edustaen laadukasta elämäntyyliä ja korkealaatuista brittiläistä työtä. Merkin ominaisuus tuleekin sen brittiläisistä juurista, jota ihastellaan laajalti niin koti- kuin ulkomailla. Ted Bakerilla on tällä hetkellä vahva kansainvälinen maine ja liikkeitä yli 35 maassa.

Ted Bakerin perustaja Ray Kelvin halusi luoda edistyksellisen ja huolella valmistetun merkin, joka ei rasittaisi maapalloa. Tämä periaate elää edelleen. Kelvin tarkistaa huolella jokaisen markkinoille tulevan tuotteen varmistaen, että laatu ja muodin mukaisuus ovat aina ensisijalla.

Kaikkien ihailema Ted Baker -laatu näkyy myös heidän aurinkolaseissaan. Lasit on valmistettu nykyaikaisille naisille kohtuullisin hinnoin. Voitkin jo olla tämän merkin uskollinen kannattaja, mutta jos et ole, on aika kokeilla Ted Bakerin aurinkolaseja ja kokea, miksi tämä merkki on niin suosittu ympäri maailmaa.

Mister Spex: ainoa oikea paikka tilata Ted Baker -aurinkolasit

Tiedämme mitä ajattelet: voiko aurinkolasit tosiaan tilata netistä? Vastaus on kyllä, mikäli tilaat ne Mister Spexiltä. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja olemme luoneet ostokokemuksen, joka ei tunnu tavalliselta nettikaupalta. Tarjoamme kaikkien tavallisten etujen lisäksi lyömättömiä lisäpalveluja. Tarjolla on:

  • Suodatintoiminto kasvojen muotoon perustuen, löydät tämän sivun vasemmalta laidalta. Tämän toiminnon avulla näet heti, mitkä Ted Baker -aurinkolasit sopivat sinulle parhaiten.

  • Virtuaalinen sovitus: tämä on yksi asiakkaidemme suosikkipalveluista. Klikkaamalla webbikamera-toimintoa aurinkolasien alapuolella näet heti kyseiset lasit kasvoillesi sovitettuina. Saat hyvän käsityksen siitä, miten lasit istuvat kasvoillesi ja sinusta voikin tuntua kuin olisit oikeassa liikkeessä.

  • Rahat takaisin -takuu: jos kuitenkin haluat sovittaa laseja perinteisin menetelmin ennen ostoa, voit aina tilata usemmat Ted Baker -aurinkolasit suoraan lähimpään postitoimistoosi. Sovita kotona, ja tee ostopäätös rauhassa. Pidä valitsemasi lasit kotona ja lähetä muut parit takaisin 30 päivän kuluessa alkuperäiskunnossa, niin saat rahasi takaisin näistä pareista.

Me tiedämme, minkälainen on täydellinen ostokokemus netissä. Olemme asiakkaidemme palautteiden pohjalta luoneet nettikaupan, joka tekee aurinkolasien hankkimisesta helppoa ja hauskaa. Lisäksi tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin, joiden arvo ylittää 49 euroa.

Tilaa Mister Spexiltä ja nauti uusista laseista:

  • Paras valikoima Ted Baker -aurinkolaseja

  • Edulliset hinnat

  • Ilmainen postitus yli 49 euron tilauksille

  • Riskitön osto suodatintoiminnon ja virtuaalisen sovituksen ansiosta

  • 30 päivän rahat takaisin -takuu

  • Asiantunteva asiakaspalvelu

Autamme löytämään aurinkolasit juuri sinulle. Tutustu meihin ja koe sama mitä monet muut ovat jo kokeneet: helppo ja turvallinen ostokokemus.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo