Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
53 Tulokset

Timberland-aurinkolasit

Yritys ilmestyi muotimaailmaan ensin Timberland-nimisellä saappaalla. Tuotemerkki on nykyään yksi tunnetuimpia nimiä urheiluvarusteissa ja -tavaroissa. Syy tähän on erittäin selvä: sama kova työ ja huolellisuus, joka leimaa jokaista Yellow Boot -tuotetta, näkyy myös jokaisessa Timberland -tuotteessa. Laulaja-lauluntekijä Pharrell Williams on yksi tuotemerkin pitkäaikaisimpia faneja. Hän kuvailee tuotemerkkiä näin: ”Timberland on läpeensä amerikkalainen tuotemerkki, joka keskittyy työhön, hyödyllisyyteen ja ulkoelämään. Se on onnistunut lunastamaan paikkansa muotimaailmassa “.

Timberland keskittyy valmistamaan käyttömukavia ja lujatekoisia tuotteita. On melkein sanomattakin selvää, että kaikki tuotantoprosessit on tarkastettu huolella, jotta tuotteiden jättämä jälki ympäristöön olisi mahdollisimman pieni. Yritys pitää edelleen kiinni korkeista standardeistaan: se on periaate, joka on tuonut yritykselle mainetta ja kunniaa vuosikymmenten ajan. Se on vain yksi asioista, jotka tekevät yrityksestä todella erityisen. Yrityksen perustaja Nathan Swartz on nykyään yrityksen johdossa yhdessä poikiensa Sidneyn ja Hermanin kanssa.

Kaikkien Timberland-aurinkolasien tuntomerkkejä ovat tyylikkäät ja selkeälinjaiset kehykset, joihin on yhdistetty välittömästi tunnistettavissa olevia muotoja ja värejä. Ne todistavat täysin kiistattomasti, että hillittyjä, tumman trendikkäitä ja moderneja malleja voidaan yhdistää dynaamisiin ja nuorekkaisiin elementteihin. Haluat sitten mustat, siniset tai vihreät kehykset, näille aurinkolaseille luonteenomainen maskuliininen tyyli erottaa ne joukosta.

Mister Spex toimittaa kaikki Timberland-aurinkolasit Suomessa ilmaiseksi Posti:n kautta.

Tarjoamamme 30 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tuotteesi Mister Spexille 30 päivän sisään. Voit joko valita laajasta valikoimastamme toisen aurinkolasimallin tai saada kaikki rahasi takaisin. Tarjoamme myös hintatakuun. Jos löydät samat Timberland-aurinkolasit toisesta myymälästä edullisempaan hintaan 14 päivän sisään tilauksen tekemisestä, maksamme mielellämme hintaeron. Lisätietoa näistä takuista ja muista aiheista on kotisivumme palveluosiossa.

  • ¹Jopa 50 % alennus koskee valikoituja kehyksiä ja aurinkolaseja (vahvuuksilla ja ilman). Tarjous on voimassa 6.3.2024 asti osoitteessa www.misterspex.fi tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Emme maksa alennuksen arvoa käteisenä. Alennusta ei voi käyttää Mister Spexin ostoehdoissa mainittuihin poissuljettuihin merkkeihin. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennuksen kaupallinen markkinointi on kiellettyä. Katso lisätietoja Mister Spexin ostoehdoista.
10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo