Uvex Mister Spexillä

Uvex Winter Holding GmbH & Co. on perheen omistama ja johtama liiketoiminta, jonka perusti Philipp M. Winter vuonna 1926 saksalaisessa kaupungissa nimeltä Fürth. Nyt sen kolmannen sukupolven omistajat pitävät yrityksen omistautuneena kehittämään korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita suojaksi ja turvaksi urheiluun, vapaa-ajalle ja töihin. Monen vuoden työ näitä tavoitteita kohti on tehnyt Uvexista tunnetun asiantuntijan alallaan. Asiantuntijuus näkyy sekä innovaatioissa että tuotteissa. Vuonna 1959 yritys esitteli Uvex-brändin. Aluksi brändi omistautui kokonaan suojaavien silmälasien ja aurinkolasien tuotannolle. Uvex edusti ”ultravioletti pois”-ajatusta. Nykyään moni kansainvälisesti aktiivinen yritys toimii Uvexin alla. Nämä tytäryhtiöt ovat keskittyneet eri aloille, kuten työturva, urheiluvarusteet, kypärät ja silmälasivarusteet. Näiden brändien joukkoon kuuluu mm. kypärien ja aurinkolasien valmistaja Alpina sekä trendikäs silmälasi- ja aurinkolasibrändi Filtral. Vuosien aikana Uvex on saanut loistavaa kansainvälistä mainetta ykkösluokan urheilu- ja työvarusteistaan, jotka ovat aina pysyneet uskollisena yrityksen filosofialle: ihmisiä suojellen.

Uvex on tunnettu yhteistyöstään useiden eri urheilijoiden kanssa. Tämä varmistaa sen, että yrityksen tuotteita parannellaan ja kehitetään koko ajan, olivatpa ne sitten talviurheilua, pyöräilyä, moottoriurheilua tai uusimpana hevosurheilua varten. Uskollisena juurilleen yritys valmistaa yhä suojalaseja, urheilulaseja ja aurinkolaseja. Tämä tuotteet ovat Uvex-brändin ydin. Urheilijat ympäri maailman luottavat Uvexin lähes vuosisadan kestäneeseen kokeneisuuteen, joka ei ole vielä tuottanut pettymystä.

Uvexille suoja on ykkössijalla, mutta se ei ole esteenä silmää hivelevälle designille. Uvex tietää, mitä ihmiset haluavat, joten brändin tarjonnasta löytyy useita trendikkäitä ja muodikkaita malleja. Nämä lasit sopivat jokaiselle, joka haluaa näyttää parhaalta itseltään rinteessä tai raikkaassa ulkoilmassa.

  10%

  Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

  Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

  Maksutavat

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

  Toimitustavat

  posti Logo

  Turvallinen ostospaikka

  Suomenvarmakauppa Logo