Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

MARC O'POLO Eyewear Silmälasit

(142)
  • MARC O'POLO Eyewear

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Marc O’Polo Eyewear -silmälasit Mister Spexistä

Marc O’Polo Eyewear -silmälasimallistossa yhdistyvät ruotsalainen perintö ja perinteinen saksalainen tyylitaju. Marc O’Polo Eyewear on nykyaikainen silmälasimerkki, jonka on luonut yritys, joka tunnetaan selkeistä linjoistaan ja ajattomista malleistaan. Mister Spexin Marc O’Polo Eyewear -silmälasimalliston muodikas ja moderni tyyli näkyy selvästi design-kehysten upeassa mallistossa, jossa yhdistyvät hienosti käyttömukavuus ja minimalistinen eleganssi, josta ei tingitä.

Fantastisten ajankohtaisten värien ja älykkäiden teemojen yhdistelmällä Mister Spexin Marc O’Polo Eyewear -mallisto tarjoaa kaikenlaisille kasvoille sopivia kehyksiä Nämä kehykset ovat aina ehdottoman laadukkaat, ja jokaisessa mallissa aisojen sisäosaa koristaa helposti tunnistettava Marc O’Polo Eyewear -brändinimi. Nämä ylelliset silmälasit sopivat niin rentoon arkikäyttöön kuin työlaseiksikin, ja ne tuovat hitusen urbaania glamouria kaikkiin asukokonaisuuksiin.

Jotta olisit täysin tyytyväinen valitsemiisi Marc O’Polo Eyewear -silmälaseihin, Mister Spex tarjoaa henkilökohtaisen sovituspalvelun, joka antaa loistavan tilaisuuden sovittaa yli 2000 mallia yli 60 design-tuotemerkiltä. Voit olla varma, että valitsemiasi merkkilaseja on sovitettu ja kokeiltu omat piirteesi huomioon ottaen täydellisen lookin saavuttamiseksi.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.