Lozza Silmälasit

Lozza
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
74 Tulokset

Lozza-silmälasit Mister Spex Suomessa

Mister Spex tarjoaa parhaan Lozza-silmälasien valikoiman verkossa. Tutustu huikean monipuoliseen silmälasimallistoon, joka sisältää kaikkea ajattomista ja perinteisistä malleista eloisiin ja nykyaikaisiin kuvioihin. Tämä mallisto täyttää taatusti tarpeesi täydentäen samalla persoonallisuuttasi ja tyyliäsi. Italialainen tuotemerkki, jonka Giovanni Lozza perusti vuonna 1912, tunnetaan ympäri maailman jännittävästä muotokielestään, joka on tyylikkäiden kaupunkilaismiesten ja -naisten suosiossa. Tuotemerkki on osa De Rigo SpA -ryhmää, joka kuuluu maailman johtaviin silmälasien valmistajiin.

Haluat sitten luoda nörttimäisen ja ammattimaisen, rennon ja arkisen tai hienostuneen ja tyylikkään vaikutelman, Lozza-silmälasit on loistava valinta. Nämä silmälasit on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista tarjoten loistavaa näöntarkkuutta ja ainutkertaista suojaa silmillesi. Jos haluat jotakin uniikkia ja trendikästä, kokeile VL 1896N 0ACW -mallia. Lozza-silmälasit sopivat ihanteellisesti sekä miehille että naisille.

Niissä on kestävät muovikehykset ihanissa ruskean ja valkoisen sävyissä. Musta VL 4045 04AP -malli tarjoaa ihanan muodikkaan ja tyylikkään ilmeen. Näitä silmälaseja on saatavilla useissa eri väreissä, muodoissa ja koissa, ja ne tarjoavat jotakin jokaiselle maulle ja luonteelle.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo