Silmälasit

Diesel Silmälasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
1 Tulos

Diesel-silmälasit

Italia on maailman merkittävimpien muotisuunnittelijoiden ja muotitalojen kotipaikka. Myös epäsovinnainen Diesel-farkkumerkki tulee Italiasta. Diesel niitti 1990-luvulla mainetta upean ja vaihtoehtoisen muotoilunsa ansiosta väljillä farkuillaan. Diesel-tuotemerkki valmistaa nykyään kaikkea alusvaatteista hajuvesiin, huonekaluihin...ja tietenkin silmälaseihin. Tuotemerkin perustaja Renzo Rosso on edelleen Dieselin omistaja ja johtaja. Diesel tunnetaan hillittömistä designeistaan, ja sen vintage-tyyliset farkut ovat suositut. Myös provosoivat mainoskampanjat ovat osa Dieselin filosofiaa. Dieselin uusi silmälasimallisto sisältää runsaasti silmälaseja, joissa on omaperäiset kehykset, huomiota herättävät väriyhdistelmät ja trendikkäät lookit. Perfektionismi ja omaleimaisuus eivät päde vain Dieseliin: ne pätevät myös sinuun! Kehitä ja esittele omaa tyyliäsi Diesel-silmälaseilla. Nämä silmälasit täydentävät ihanteellisesti huomiota herättävää tyyliä.

Erityisen huomiota herättävä malli on DV 0085 BKS. Näissä uskomattoman tyylikkäissä Diesel-silmälaseissa on virtaviivainen musta puolikehys. Ohuet sangat ovat ergonomiset edestä taakse mahdollistaen täydellisen istuvuuden. Nämä silmälasit tulevat todellakin kääntämään päitä.

Dieselin DV 0132 807 -malli kerää taatusti katseita. Ylisuuret kokokehykset ja leveä reunus muodostavat ihanan retrovaikutelman, joka lisää jatkuvasti suosiotaan. Valitse sinulle mieluisimmat silmälasit Diesel-mallistosta. Lataa itsestäsi valokuva verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme saadaksesi virtuaalisen kokemuksen! Räätälöi silmälasit omien tarpeidesi perusteella syöttämällä reseptisi tärkeät tiedot. Kun olet tehnyt tilauksen, lähetämme Diesel-silmälasit mahdollisimman nopeasti.

Tarjoamme myös 30 päivän palautusoikeuden, jotta voit tehdä ostoksesi riskittä.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo