Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Shop by style

Valitse kehysten muoto

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset
Tyyppi
Kasvot
Kehyksen väri
Materiaali
Hinta, €

Pyöreät silmälasit

(1 729)
Näytä tuotteet välillä 1 - 60/1 729

Pyöreät silmälasit ovat edelleen in

Pyöreät silmälasit pitävät pintansa muodin kirkkaimmassa kärjessä ja ovat siksi myös monien julkisuuden henkilöiden valinta. Pyöreillä silmälaseilla viestität tietynlaista sofistikoituneisuutta ja luot tyyliisi persoonallisen loppusilauksen. Pyöreät silmälasit tuovat kontrastia kulmikkaisiin kasvoihin ja niillä voi myös onnistuneesti korostaa pyöreän pehmeitä kasvonpiirteitä. Mister Spex tuo huippumerkit saatavillesi, ja voit nyt löytää pyöreiden silmälasien valikoimasta monipuolisesti erilaisia kuoseja ja yksityiskohtia.

Pyöreät silmälasit netistä − uusi ilme ajattomalla klassikolla

Pyöreät silmälasit eivät koskaan ole todella poistuneet muodista; niillä on aina ollut vakiintuneet kannattajansa, ja aika ajoin ne ovat uudistuneella ilmeellä näkyvästi esillä aivan muodin hohtavimmassa kärjessä - kuten nyt. Ja miten pyöreät silmälasit edes voisivat unohtua? Niin kauan kuin ihmiset rakastavat John Lennonia ja Harry Potteria, he rakastavat myös pyöreitä silmälaseja! Kehyksen materiaalin, värin ja kuosin valinnalla kuka tahansa voi hankkia kasvoilleen yksilöllisen ilmeen pyöreillä silmälaseilla. Haluatko sinä ohutta ja hillittyä vai kenties selvästi erottuvaa ja värikästäkin? Mister Spex -valikoimasta löytyy muodikkaita pyöreitä silmälaseja niin hennoilla metallikehyksillä kuin tukevammilla muotisangoilla, joissa tarjolla on toinen toistaan upeampia kuoseja. Tutustu valikoimaan ja löydä oma suosikkisi!

Kenelle pyöreät silmälasit sopivat?

Pääsääntö sopivien silmälasien valinnassa on se, että vastakkaiset muodot tasapainottavat toisiaan. Yleensä sanotaan siis, että pyöreät silmälasit sopivat erityisesti kulmikkaisiin kasvonpiirteisiin. Mutta silmälasien yleisilmeeseen vaikuttaa toki moni muukin seikka kuin kehysten muoto; kokonaisuus muodostuu osista, ja myös kehysten paksuus, materiaali, väri ja kuviointi vaikuttavat siihen, miten hyvin lasit kantajalleen sopivat. Tutki siis kasvonpiirteistäsi riippumatta ennakkoluulottomasti myös pyöreiden silmälasien valikoimaa, sillä saatat hyvinkin löytää sieltä kokonaisuuden, joka on oikea valinta juuri sinulle.

Kokeile pyöreitä silmälaseja virtuaalisovituksellamme

Haluatko kokeilla, miten trendikkäät pyöreät silmälasit sopisivat sinun kasvoillesi? Onnistuu! Virtuaalisella sovitusohjelmallamme voit kokeilla eri kehysmalleja omaan valokuvaasi ja vertailla niitä toisiinsa. Sinun tarvitsee vain ladata oma valokuva ohjelmaan ja voit sovittaa siihen haluamiasi silmälaseja. Voit myös kysyä mielipidettä ystäviltäsi vaikka jakamalla kuvat Facebookissa. Tarvittaessa voimme lähettää sinulle suosikkikehyksesi myös kotiin sovitettavaksi. Näin voit lopulta olla aivan varma päätöksestäsi.

Osta pyöreät silmälasit Mister Spexiltä ja hyödy monista eduista

Mister Spexillä voit tehdä silmälasiostoksesi vaivattomasti hiirtä napsauttelemalla. Löydät pyöreiden silmälasien valikoimastamme muiden muassa sellaiset nimekkäät huippumerkit, kuten Michael Kors, Ray-Ban, Calvin Klein, Lacoste ja Giorgio Armani. Ja kuten varmasti tiedätkin, nimi on usein myös laadun tae. Pyöreiden silmälasien ostaminen Mister Spexiltä on näin helppoa:

  • Etsi suodatintoimintojen apuna mieleisesi kehykset yli 3000 mallin valikoimasta.
  • Sovita suosikkikehyksiäsi verkkoja 3D-sovitusohjelmamme avulla.
  • Valittuasi silmälasit anna reseptitietosi ja tee tilaus loppuun.
  • Parin viikon sisällä saat uudet silmälasit postissa. Tämän jälkeen sinulla on vielä 90 päivän palautusoikeus, jos eivät silmälasit syystä tai toisesta miellytäkään sinua.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.