Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Esprit

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Esprit Aurinkolasit

(43)
  • Esprit

Näytä tuotteet välillä 1 - 43

Esprit-aurinkolasit Mister Spexistä

Mister Spex tarjoaa tämän tyylikkään uuden aurinkolasimalliston maailmankuululta Espritiltä. Esprit on muotimerkki, joka on saavuttanut ennennäkemätöntä menestystä ympäri maailman alati muuttuvilla muotikonsepteillaan. Tämä Mister Spexin tarjoama innovatiivinen Esprit-aurinkolasimallisto on upea täydennys tuotemerkin vaatteille ja asusteille, jotka ovat tehneet Espritistä yhden tunnetuimmista kansainvälisistä design-tuotemerkeistä.

Klassista ja nykyaikaista tyyliä yhdistelemällä tämä Mister Spexin tarjoama Esprit-aurinkolasien edistyksellinen mallisto rikkoo muodin rajoja luoden raikkaan uuden aurinkolasimalliston, joka on rohkea ja eloisa. Tässä mykistävän hienossa mallistossa on yhdistetty moderneja kirkkaita sävyjä ja perinteistä mustaa ja ruskeaa. Se on täydellinen nykyaikainen asuste trendikkääseen ja urbaaniin elämäntapaan. Valitse kapeat tai leveät kehykset, jotka voidaan räätälöidä mihin tahansa kasvojen muotoon sopiviksi korostaen parhaita piirteitäsi ja antaen siten runsaasti itseluottamusta ja tyylikkyyttä.

Kun tarjolla on näin fantastinen valikoima design-kehyksiä, ei ole ihme, että Mister Spex on Euroopan suosituin verkko-optikkoliike. Voimme ylpeinä sanoa palvelleemme 1,5 miljoonaa asiakasta. Pyrimme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua verkossa, ja tarjoamme mahdollisuuden löytää täydelliset kehykset kätevästi suoraan kotoa.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.