Esprit
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Esprit

(25)
Näytä tuotteet välillä 1 - 25/25

Esprit-aurinkolasit Mister Spexistä

Mister Spex tarjoaa tämän tyylikkään uuden aurinkolasimalliston maailmankuululta Espritiltä. Esprit on muotimerkki, joka on saavuttanut ennennäkemätöntä menestystä ympäri maailman alati muuttuvilla muotikonsepteillaan. Tämä Mister Spexin tarjoama innovatiivinen Esprit-aurinkolasimallisto on upea täydennys tuotemerkin vaatteille ja asusteille, jotka ovat tehneet Espritistä yhden tunnetuimmista kansainvälisistä design-tuotemerkeistä.

Klassista ja nykyaikaista tyyliä yhdistelemällä tämä Mister Spexin tarjoama Esprit-aurinkolasien edistyksellinen mallisto rikkoo muodin rajoja luoden raikkaan uuden aurinkolasimalliston, joka on rohkea ja eloisa. Tässä mykistävän hienossa mallistossa on yhdistetty moderneja kirkkaita sävyjä ja perinteistä mustaa ja ruskeaa. Se on täydellinen nykyaikainen asuste trendikkääseen ja urbaaniin elämäntapaan. Valitse kapeat tai leveät kehykset, jotka voidaan räätälöidä mihin tahansa kasvojen muotoon sopiviksi korostaen parhaita piirteitäsi ja antaen siten runsaasti itseluottamusta ja tyylikkyyttä.

Kun tarjolla on näin fantastinen valikoima design-kehyksiä, ei ole ihme, että Mister Spex on Euroopan suosituin verkko-optikkoliike. Voimme ylpeinä sanoa palvelleemme 1,5 miljoonaa asiakasta. Pyrimme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua verkossa, ja tarjoamme mahdollisuuden löytää täydelliset kehykset kätevästi suoraan kotoa.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo