Esprit

Esprit
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
188 Tulokset

Esprit Mister Spexistä

Muotimerkki Esprit syntyi Kalifornian paahtavan auringon alla. Se on inspiroinut muotimaailmaa vuodesta 1968 alkaen ainutlaatuisilla trendeillään ja tyylitajullaan sekä kyvyllään yhdistellä ehdotonta rentoutta, aitoutta ja huolettomuutta. Lifestyle-tuotemerkillä on ollut kauan fantastinen kansainvälinen maine ja sille on luonteenomaista luovuus ja kestävä kehitys. Brändin suunnittelijat pyrkivät aina innokkaasti luomaan karismaattisia ja inspiroivia mallistoja, jotka tarjoavat oikean ilmeen joka tilanteeseen.

He pyrkivät luomaan muotia, joka ei vain seuraa nykytrendejä, vaan luo trendejä ja erottuu muista. Suositulle tuotemerkille tyypillisiä ominaisuuksia ovat rento tyyli, hienostuneet yksityiskohdat ja korkea laatu. Nämä piirteet näkyvät myös silmälasi- ja aurinkolasimallistoissa. Lisäksi tuotemerkki suosii luonnonmateriaalien käyttöä, laadukasta työtaitoa ja kestäviä tuotantotapoja.

Espritillä on nykyisellään useita tuotemallistoja. Erityisen menestyksekäs toinen mallisto on ollut sen 14–24-vuotiaille tytöille ja naisille suunnattu edc by Esprit Edc-tuotemerkkiä pidetään nykyään erillisenä tuotemerkkinä, jota myydään sen emobrändistä riippumatta edc-liikkeissä. Vähemmän tunnettu mallisto on Esprit Collection, joka tarjoaa tyylikästä bisnesmuotia uranaisille tai Men Collection, jonka tuotteet luovat elegantin ja muodollisen ilmeen. Esprit kattaa myös nuorille kaupunkilaisnaisille suunnatun de.corp-malliston ja urheilullisen ESP by Esprit -malliston.

  10%

  Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

  Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

  Maksutavat

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

  Toimitustavat

  posti Logo

  Turvallinen ostospaikka

  Suomenvarmakauppa Logo