Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Nauti auringonpaisteesta! Toivotamme kevään tervetulleeksi 17 % alennuksella¹ Koodi: SUNSHINE
Suorakulmaiset silmälasit

Suorakulmaiset silmälasit

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Suorakulmaiset silmälasit

(1 423)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/1 423

Suorakulmaiset silmälasit

Suorakulmaiset silmälasit luovat täydellisen rohkean ja auktoritaarisen ilmeen. Mister Spex tarjoaa suorakulmaisia silmälaseja useilta upeilta silmälasimerkeiltä, joihin kuuluvat muotimaailman edelläkävijät Gucci ja Prada. Olemme varmoja, että kun valittavanasi on niin monta eriväristä mallia, löydät helposti omaan tyyliisi sopivat suorakulmaiset kehykset. Suorakulmaisten silmälasien mallistossamme on tuotteita, jotka sopivat kaikkiin silmälasiresepteihin.

Olet sitten likinäköinen, kaukonäköinen tai hajataittoisuudesta kärsivä, löydät meiltä täydelliset linssit. Mister Spex tarjoaa myös laadukkaan linssien ohennuspalvelun, jolloin kehykset näyttävät parhaimmilta. Jos haet vain lukulaseja, valikoimassamme on myös useita suorakulmaisia lukulaseja. Mister Spex tunnetaan Euroopan suosituimpana optikkoliikkeenä, ja olemme iloisia siitä, että meillä on yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä eurooppalaista asiakasta.

Kaikki tarjoamamme silmälasit toimitetaan nopeasti suoraan kotiisi. Käytämme toimituksissa DHL:n palveluja, koska DHL on luotettava ja turvallinen kuljetuspalvelu, joka antaa asiakkaille mahdollisuuden seurata lähetystä joka vaiheessa.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.