Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Shop by style

Valitse kehysten muoto

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Suorakulmaiset silmälasit

(1 473)

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Suorakulmaiset silmälasit

Suorakulmaiset silmälasit luovat täydellisen rohkean ja auktoritaarisen ilmeen. Mister Spex tarjoaa suorakulmaisia silmälaseja useilta upeilta silmälasimerkeiltä, joihin kuuluvat muotimaailman edelläkävijät Gucci ja Prada. Olemme varmoja, että kun valittavanasi on niin monta eriväristä mallia, löydät helposti omaan tyyliisi sopivat suorakulmaiset kehykset. Suorakulmaisten silmälasien mallistossamme on tuotteita, jotka sopivat kaikkiin silmälasiresepteihin.

Olet sitten likinäköinen, kaukonäköinen tai hajataittoisuudesta kärsivä, löydät meiltä täydelliset linssit. Mister Spex tarjoaa myös laadukkaan linssien ohennuspalvelun, jolloin kehykset näyttävät parhaimmilta. Jos haet vain lukulaseja, valikoimassamme on myös useita suorakulmaisia lukulaseja. Mister Spex tunnetaan Euroopan suosituimpana optikkoliikkeenä, ja olemme iloisia siitä, että meillä on yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä eurooppalaista asiakasta.

Kaikki tarjoamamme silmälasit toimitetaan nopeasti suoraan kotiisi. Käytämme toimituksissa DHL:n palveluja, koska DHL on luotettava ja turvallinen kuljetuspalvelu, joka antaa asiakkaille mahdollisuuden seurata lähetystä joka vaiheessa.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.