Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Giorgio Armani
  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Giorgio Armani
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

tuotetta

(155)

Giorgio Armani Mister Spexistä

Georgio Armani suunnitteli aluksi miesten vaatteita, mutta hän saavutti nopeasti suosiota myös upeiden ja seksikkäiden naisten vaatteiden luojana. Hänet tunnetaan selkeistä linjoistaan, jotka ovat kuitenkin myös seksikkäitä. Mister Spexin Giorgio Armani -mallisto edustaa tätä perinnettä: malliston tuotteissa on selkeitä ja upeasti muotoiltuja kehyksiä, jotka korostavat käyttäjän omia piirteitä.

Ajaton tyyli korostaa aina käyttäjänsä persoonallisuutta, ja Mister Spexin Giorgio Armani -mallistossa on kyse eleganssista ja perinteisistä muodoista, joilla tämä on mahdollista. Valittavanasi on retrohenkisiä, klassisia 1940-luvun muotoja kasvoja kehystäviin malleihin. Joissakin niistä on pehmeät värit, jotka sopivat ihanteellisesti nykyaikaisiin asuihin. Giorgio Armani -mallistossa on myös kilpikonnakuvioituja kehyksiä, jotka sopivat kaikkien värien kanssa.

Mikä tyylisi sitten onkaan, mikset kokeilisi Mister Spexin virtuaalista palvelua? Se on varma tapa löytää oma tyyli Mister Spexin Giorgio Armani -mallistosta tai mistä tahansa muusta mallistosta.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.