Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(174)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/174

Giorgio Armani Mister Spexistä

Georgio Armani suunnitteli aluksi miesten vaatteita, mutta hän saavutti nopeasti suosiota myös upeiden ja seksikkäiden naisten vaatteiden luojana. Hänet tunnetaan selkeistä linjoistaan, jotka ovat kuitenkin myös seksikkäitä. Mister Spexin Giorgio Armani -mallisto edustaa tätä perinnettä: malliston tuotteissa on selkeitä ja upeasti muotoiltuja kehyksiä, jotka korostavat käyttäjän omia piirteitä.

Ajaton tyyli korostaa aina käyttäjänsä persoonallisuutta, ja Mister Spexin Giorgio Armani -mallistossa on kyse eleganssista ja perinteisistä muodoista, joilla tämä on mahdollista. Valittavanasi on retrohenkisiä, klassisia 1940-luvun muotoja kasvoja kehystäviin malleihin. Joissakin niistä on pehmeät värit, jotka sopivat ihanteellisesti nykyaikaisiin asuihin. Giorgio Armani -mallistossa on myös kilpikonnakuvioituja kehyksiä, jotka sopivat kaikkien värien kanssa.

Mikä tyylisi sitten onkaan, mikset kokeilisi Mister Spexin virtuaalista palvelua? Se on varma tapa löytää oma tyyli Mister Spexin Giorgio Armani -mallistosta tai mistä tahansa muusta mallistosta.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo