Ralph Lauren
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Ralph Lauren

(1)
Näytä tuotteet välillä 1 - 1/1

Ralph Lauren Mister Spexillä

Ralph Lauren -lifestylebrändi lanseerattiin yli 40 vuotta sitten solmiomallistolla. Nykyään tämä amerikkalainen suunnittelijamerkki tarjoaa laajan valikoiman vaatteita, mutta myös tyylikkäitä miesten ja naisten silmälaseja. Ralph Laurenin silmälasien hienostuneisuus saa sinut tuntemaan itsesi ja näyttämään hyvältä tilanteessa kuin tilanteessa.

Mister Spexin tarjoamasta Ralph Lauren -silmälasivalikoimasta löytyy tummansävyisiä kehyksiä kilpikonnakuviossa, mustana ja tummansinisenä. Kehyksiä löytyy niin suorakulman- kuin pyöreänmuotoisina, jotain jokaiselle kasvojen muodolle. Olitpa rentoutumassa kotona tai työskentelemässä toimistolla, Ralph Laurenin silmälasit mahdollistavat sinulle kirkkaan näkökyvyn samalla kun näytät tyylikkäältä ja itsevarmalta.

Tutustu Ralph Laurenin silmälasivalikoimaan Mister Spexillä. Jos sinulla on neliönmuotoiset kasvot, valitse kaarevat kehykset. Pyöreille kasvoille voit valita kulmikkaat lasit. 3D-digisovituksen avulla voit kokeilla, miltä lasit näyttävät kasvoillasi. Kaikkiin Ralph Lauren -silmälaseihin sisältyy korkealaatuiset linssit.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo