Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

15 % alennusta kaikista kullanvärisistä ja Havanna-kuvioisista kehyksistä.¹ – Koodi: TIMELESS15
Säästä nyt
Adidas

Tämä merkki ei esittelyjä kaipaa - kolme tuttua raitaa kertoo tarpeellisen. Heidän korkealaatuiset tuotteensa ja nykyaikaisen trendin seuraaminen on tehnyt Adidaksesta yhden maailman suosituimmista merkeistä. Adidas käyttää patentoituja materiaaleja, jotka ovat erityisen kevyitä ja kestäviä vauhdikkaaseen menoon.

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Adidas-aurinkolasit

Adidas-aurinkolasit Mister Spexin aurinkolasimallistojen helmi on Adidaksen "Originals"-mallisto. Adidas Originalsin persoonallinen apilanlehtilogo juhlistaa Adidas-vaatteiden klassista tyyliä ja rikasta perinnettä. Nykyinen mallisto sisältää retrohenkisiä aurinkolaseja, joissa on ainutlaatuinen moderni tulkinta.

Adidas Originals -malliston aurinkolaseissa yhdistyvät tyylikkäät historian hetket ja uusimmat pop-trendit. Moniin malleihin on haettu inspiraatiota 1980-luvun loppupuolen muodista ja asenteista. Yksi asia on varma: Adidas Originals -aurinkolasit antavat sinulle mahtavan ulkonäön seuraavissa juhlissasi.

Urheiluvaatejätti valmistaa Adidas Performance -nimellä urheiluvaatteita, joista se on saanut mainetta ja kunniaa ympäri maailman. Tuotteet, joissa komeilee kuuluisa kolmiviivainen logo, on suunniteltu optimaaliseen suorituskykyyn urheilussa ja vapaa-ajalla. Pääpaino on kestävyydessä ja äärimmäisessä suorituskyvyssä.

Adidas-aurinkolaseille ominaista on niiden ainutlaatuinen muotokieli, etenkin linssien muoto ja kehysten sangat. Kaikissa malleissa on isot linssit, jotka tarjoavat parasta mahdollista suojaa auringolta - ja paparazzien kameroilta. Sekä muovi- että metallikehykset on valmistettu parhaalla ammattitaidolla ja niissä on useita mielenkiintoisia yksityiskohtia. Adidas Delhi -malli on hyvä esimerkki tästä: se on harjattu 24 karaatin kullalla.

Valitse oma suosikkimallisi Adidaksen aurinkolasimallistosta. Tuotesivuilla on lisätietoa aurinkolaseista, sekä useita kuvia ja 360 asteen näkymä. Lisää sitten aurinkolasit ostoskoriisi ja tee tilauksesi. Lähetämme uudet aurinkolasisi mahdollisimman pian tilauksesi saatuamme.

Etkö ole tyytyväinen uusiin Adidas-aurinkolaseihisi? Ei hätää. Tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden. Lähetä aurinkolasisi meille määräajan sisään, ja valitse eri malli verkkokaupastamme. Tämä on vain yksi monista syistä siihen, miksi Mister Spex on silmälasien ja aurinkolasien paras verkkokauppa.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.