Converse

Tämä kulttiklassikko ilmentää todellista rock'n'roll henkeä. Luo lookkisi näden lasien ympärille tänä kesänä. Ilmaise villiä puoltasi vastustamattomilla Converse -kehyksillä, ja lähde seikkailulle vapauteen ja kapinahenkeen.

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Converse

(25)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 25/25

Converse-aurinkolasit Mister Spex Suomesta

Converse-tuotemerkki perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1908. Sen legendaariset Chuck Taylor All Star -jalkineet antoivat tuotemerkille kansainvälistä suosiota ja Converse tunnetaan nykyään aitona amerikkalaisena urheiluyrityksenä. Converse tarjoaa urheiluvaatteiden ja jalkineiden lisäksi upean valikoiman aurinkolaseja, jotka antavat sinulle mahdollisuuden ilmaista omaa persoonallisuuttasi.

Mister Spexin Converse-aurinkolasit suojaavat ihanteellisesti silmiäsi ulkona. Converse-aurinkolasit sisältävät tyylikkäät kehykset ja runsasta yksityiskohtaisuutta. Ne ovat erittäin toiminnalliset ja sisältävät UV-suojalla varustetut linssit. Haluat sitten legendaariseen aviator-malliin perustuvat upeat Converse-aurinkolasit autolla ajamiseen, jokapäiväiseen käyttöön sopivat aurinkolasit tai jotakin erityistä lomamatkaa varten, Mister Spex tarjoaa laajan valikoiman omiin tarpeisiisi ja omaan tyyliisi sopivia malleja.

Mister Spexin Converse-aurinkolasimallisto sisältää erilaisiin makuihin sopivia muotoja ja kokoja. Kun olet valinnut Converse-suosikkimallisi Mister Spexistä, voit kokeilla 3D-sovituspalveluamme nähdäksesi, miltä ne näyttävät omilla kasvoillasi. Jos teet tilauksesi ennen kello 14, Converse-aurinkolasisi lähetetään saman päivän aikana. Jos et ole jostain syystä täysin tyytyväinen ostamiisi Converse-aurinkolaseihin, voit palauttaa ne 30 päivän sisään.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo