DSQUARED
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

DSquared-aurinkolasit

DSquared on yksi viime vuosien upeimpia muotimerkkejä. Brändi, jonka perustivat kaksoset Dean ja Dan Caten vuonna 1994, on noussut rakettimaiseen suosioon muotimaailmassa. Tuotemerkin menestystä kuvaavat sen saavuttamat lukemattomat muoti- ja design-palkinnot ja näkyvyys mediassa. DSquared-muotia voi nähdä monissa elokuvissa, musiikkivideoissa ja myös Huippumalli haussa -sarjassa. Luksusmerkistä on tullut suosittu myös maailmantähtien keskuudessa.

Justin Timberlake, Lenny Kravitz ja Robbie Williams olivat tuotemerkin faneja jo aikaisin. DSquared-tuotemerkille antoi kuitenkin kansainvälistä huomiota Madonna pyytäessään Catenin kaksosia suunnittelemaan 150 asua Don't Tell Me -musiikkivideotaan ja vuoden 2002 kiertuettaan varten. Siitä lähtien tuotemerkki on jatkanut kasvamistaan, ja sen jäljittelemättömään tyyliin ovat rakastuneet myös muun muassa Christina Aguilera ja Rihanna. Vuodesta 2009 alkaen DSquared on tarjonnut laadukkaita aurinkolaseja miehille ja naisille. DSquared-kehykset edustavat ainutlaatuista ylellisyyttä.

Elegantit mallit edustavat luojiensa epätavanomaista mutta varmaa tyyliä, ja niillä on silmiinpistävän muodikas vaikutus. DSquared-aurinkolasit ylittävät luovan suunnittelijakaksikkonsa tavoitteen, joka on korostaa käyttäjän persoonallisuutta ja saada hänet erottumaan massasta. FDSquared-aurinkolasit eivät seuraa trendejä. Nämä aurinkolasit on suunniteltu esteettisen ihanteen pohjalta, jonka tuloksena jännittävät ja inspiroivat designit ovat syntyneet. Miten DSquared-mallistosta voisi nostaa esille erityisen mallin? Tutustu pilottimalliin DQ 0027, josta huokuu rohkean kulmikkuuden ansiosta 1960-luvun henkeä ja eleganssia.

Tai miten olisi punertavan tummanruskea DQ 0027 -malli? Tämä malli heijastaa todellista Hollywoodin hohtoa erittäin suurilla cut-away-linsseillä ja kultaisilla koristeilla. Kaikki DSquared-aurinkolasit tekevät vaikutuksen hienoilla materiaaleillaan, upealla pintakäsittelyllään ja tietenkin helposti tunnistettavissa olevalla DSquared-luonteellaan. DSquared-silmälaseja myyvät lippulaivamyymälät Milanossa, Istanbulissa, Kievissä, Singaporessa ja Hongkongissa. Voit tilata ne myös nopeasti ja kätevästi Mister Spexistä! Käytä verkkopohjaista sovitustyökaluamme sovittaaksesi DSquared-aurinkolaseja kätevästi omassa kodissasi. Kun olet löytänyt sopivan mallin, tee tilauksesi ja anna meidän hoitaa loput. Ylelliset aurinkolasit suoraan kotiovellesi. Kaikki tämä ja paljon muuta Mister Spexistä.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo