Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Illesteva Aurinkolasit

(32)
  • Illesteva

Näytä tuotteet välillä 1 - 32

Illesteva-aurinkolasit

Aurinkolasit ovat ihanin asuste silloin, kun aurinko porottaa kirkkaalta taivaalta keskellä kesää. Tänä vuonna auringon alla on jotain uutta. Nämä upeat Illesteva-mallit ovat vihdoinkin saatavilla Suomessa. Tämän raikkaan tuotemerkin suunnittelijoilla on erityinen mieltymys retromalleihin, jotka antavat oikean urbaanin New York -tunnun. Intellektuelli 1940-luvun panto-tyyli juhlistaa voitokasta paluutaan. Tämän pyöreän muodon kysyntä on huimassa kasvussa, ja Illesteva haluaa tietenkin tarttua tähän trendiin. Jos haluat juhlistaa uskomatonta paluuta, tutustu Leonard-malliin. Sen pyöreät linssit on asetettu kokonaan asetaatista valmistettuihin kehyksiin, ja sillassa on upea avaimenreikä-yksityiskohta.

Kehyksiä on saatavilla tyylikkään mustassa värissä heijastamattomalla pinnalla varustettujen linssien kera, mutta myös monissa muissa väreissä, joista mainittakoon maanläheiset sävyt, raidat, kilpikonnakuviointi tai kristallin ja punertavan tummanruskean kaksivärinen yhdistelmä. Jos haluat enemmän, tutustu niiden seuraajaan: Leonard II -malliin. Näiden kehysten etuosa on paljon suurempi ja ylellisempi, ja sen muotokieli kokonaisuudessaan rohkeampi. Haluat sitten dynaamisia eläinkuoseja tai merellisen sinivalkoisen designin, tämä malli tekee vaikutuksen. Saatavilla on tietenkin myös houkutteleva perinteinen musta kehys heijastuksenestolinsseillä.

Panto-malleja edustaa tyylikkäimmin Frieda-malli. Tässä kokokehysmallissa on kevyt marmoridesign, ja kehykset sopivat täydellisesti pyöreisiin linsseihin. Jos haluat hieman tyylikkäämmät ja vähemmän pyöreät aurinkolasit, tutustu Hudson- ja Roarke-malleihin. Niistä molemmat ovat saatavilla mustana ja kilpikonnakuvioituna.

Oletko valinnut suosikkisi Illesteva-malleista? Sovita sitä virtuaalisessa peilissämme. Tämän kätevän työkalun ansiosta voit ladata valokuvan itsestäsi tai käyttää verkkokameraasi sovittaaksesi valitsemaasi mallia kätevästi omassa kodissasi. Kun olet tehnyt päätöksesi, Mister Spex tarjoaa ilmaisen toimituksen. Hintatakuumme ja tarjoamamme 90 päivän palautusoikeus takaavat, että Mister Spex -verkkokaupassa asioiminen on aina turvallista ja mukavaa. Lisätietoja saat klikkaamalla kotisivumme palveluosiota. Kattavasta verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman eri aurinkolasimerkkejä.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.