Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Illesteva-aurinkolasit

Aurinkolasit ovat ihanin asuste silloin, kun aurinko porottaa kirkkaalta taivaalta keskellä kesää. Tänä vuonna auringon alla on jotain uutta. Nämä upeat Illesteva-mallit ovat vihdoinkin saatavilla Suomessa. Tämän raikkaan tuotemerkin suunnittelijoilla on erityinen mieltymys retromalleihin, jotka antavat oikean urbaanin New York -tunnun. Intellektuelli 1940-luvun panto-tyyli juhlistaa voitokasta paluutaan. Tämän pyöreän muodon kysyntä on huimassa kasvussa, ja Illesteva haluaa tietenkin tarttua tähän trendiin. Jos haluat juhlistaa uskomatonta paluuta, tutustu Leonard-malliin. Sen pyöreät linssit on asetettu kokonaan asetaatista valmistettuihin kehyksiin, ja sillassa on upea avaimenreikä-yksityiskohta.

Kehyksiä on saatavilla tyylikkään mustassa värissä heijastamattomalla pinnalla varustettujen linssien kera, mutta myös monissa muissa väreissä, joista mainittakoon maanläheiset sävyt, raidat, kilpikonnakuviointi tai kristallin ja punertavan tummanruskean kaksivärinen yhdistelmä. Jos haluat enemmän, tutustu niiden seuraajaan: Leonard II -malliin. Näiden kehysten etuosa on paljon suurempi ja ylellisempi, ja sen muotokieli kokonaisuudessaan rohkeampi. Haluat sitten dynaamisia eläinkuoseja tai merellisen sinivalkoisen designin, tämä malli tekee vaikutuksen. Saatavilla on tietenkin myös houkutteleva perinteinen musta kehys heijastuksenestolinsseillä.

Panto-malleja edustaa tyylikkäimmin Frieda-malli. Tässä kokokehysmallissa on kevyt marmoridesign, ja kehykset sopivat täydellisesti pyöreisiin linsseihin. Jos haluat hieman tyylikkäämmät ja vähemmän pyöreät aurinkolasit, tutustu Hudson- ja Roarke-malleihin. Niistä molemmat ovat saatavilla mustana ja kilpikonnakuvioituna.

Oletko valinnut suosikkisi Illesteva-malleista? Sovita sitä virtuaalisessa peilissämme. Tämän kätevän työkalun ansiosta voit ladata valokuvan itsestäsi tai käyttää verkkokameraasi sovittaaksesi valitsemaasi mallia kätevästi omassa kodissasi. Kun olet tehnyt päätöksesi, Mister Spex tarjoaa ilmaisen toimituksen. Hintatakuumme ja tarjoamamme 30 päivän palautusoikeus takaavat, että Mister Spex -verkkokaupassa asioiminen on aina turvallista ja mukavaa. Lisätietoja saat klikkaamalla kotisivumme palveluosiota. Kattavasta verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman eri aurinkolasimerkkejä.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo