Le Specs
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Le Specs

(43)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 43/43

Le Specs -aurinkolasit tuovat 80-luvun takaisin

Le Specs perustettiin Australiassa vuonna 1979. Viime vuosiin asti brändi pysyi melko tuntemattomana meille, mutta vuodesta 2006 alkaen Le Specs on ollut enemmän ja enemmän mukana muotimaailmassa ja saanut lisää kansainvälistä mainetta. Klassiset muodot ja modernit retroaurinkolasit huokuvat 80-luvun henkeä. Kyseinen huoleton tyyli on nyt erittäin trendikäs erityisesti nuorten keskuudessa. Muodikkaat Le Specs -aurinkolasit ovat todellinen helmi.

Le Specs -aurinkolasit inspiroivat myös kuuluisuuksia

Le Specs on yhteistyössä nousevan suunnittelijan Harry Hollandin kanssa uudelleentulkinnut 70-luvun hippikauden ja villin 80-luvun klassikkoaurinkolaseja raikkaalla otteella. Tuohon aikaan seuraavat ominaisuudet olivat halutut:

  • räikeät värit
  • huomiota herättävät kuvioinnit
  • rohkea design
  • dramaattiset muodot

Le Specs suunnittelee ylellisiä malleja, jotka todellakin tekevät vaikutuksen! Beyoncén ja Rihannan kaltaiset laulajat korostavat huoletonta ja trendikästä ilmettään Le Specsin innovatiivisilla aurinkolaseilla. Aurinkolasimallit kuvastavat 80-luvun vapaata ja itsevarmaa tyyliä. Le Specsin aurinkolaseista löytyy myös 70-luvun vallankumouksellista ja piristävää designia. Joukosta löytyy myös 90-luvun alkupuolen miniaurinkolaseja. Le Specs -brändi tekee yhteistyötä esimerkiksi Adam Selmanin ja Jordan Askillin kanssa kehittääkseen uusia mielikuvituksellisia ja hienostuneita malleja.

Väritettyjä linssejä ja silmiinpistäviä kehyksiä

Le Specs -aurinkolasivalikoimasta löytyy poikkeuksellisia malleja useissa eri linssisävyissä, kuten sinisenä, vihreänä, ruskeana tai punaisen eri sävyissä. Kun linssit yhdistää vastavärisiin kehyksiin, nämä aurinkolasit herättävät huomiota ja saavat katseita osakseen. 80-luvulla rohkeat värit olivat muodissa, ja Le Specs tarttuu nerokkaasti tähän trendiin: räikeä vaaleansininen tai turkoosi, leikkisä vaaleanpunainen tai epätavallinen violetti linsseihin, aurinkoinen oranssi tai raikas vihreä taas kehyksiin – Le Specs -aurinkolasit ovat todella ainutlaatuiset. Kehykset ovat usein moniväriset ja -kuvioiset. Brändiltä löytyy miesten ja naisten aurinkolasien lisäksi myös unisex-malleja. Haluaisitko vähemmän räikeät aurinkolasit? Mallistosta löytyy myös hillitympiä versioita. Ja muuten, Le Specs on sitoutunut tarjoamaan trendikkäitä aurinkolaseja edulliseen hintaan.

Löydä sopivat lasit

  • Onko sinulla pyöreät kasvot? Kulmikkaat aurinkolasit sopivat sinulle parhaiten. Perhosmuoto olisi upea valinta!
  • Pyöreät tai sporttiset aurinkolasit näyttävät tyylikkäiltä sydämenmuotoisilla kasvoilla. Perhosmuoto tai pilottimalli korostaa kasvojen piirteitä.
  • Kulmikkaille kasvoille sopii pyöreät mallit, jotka tuovat pehmeyttä kasvoille. Ovatko kasvosi soikeat? Koska lähes kaikki aurinkolasimallit sopivat ovaalinmuotoisille kasvoille, kunhan ne eivät ole liian kapeat tai kulmikkaat, valinta on sinun.

Le Specs -aurinkolasit: UV-suojaa tyylillä

Specs -aurinkolasit eivät ainoastaan näytä hyviltä, vaan ne myös antavat silmillesi täydellisen suojan haitallisia UV-säteitä vastaan. Kun ostat aurinkolasit, kiinnitä huomiota UV 400 -merkintään, joka tarkoittaa, että aurinkolasit suojaavat silmiä UV-säteiltä jopa 400 nanometrin aallonpituuteen asti. Hyvä UV-suoja ei ole tärkeä ainoastaan suorassa auringonvalossa, sillä myös varjossa jopa 90 prosenttia UV-säteilystä saavuttaa silmät. Veden pinnan tai hiekan heijastukset nostavat altistuksen jopa 70 prosenttiin. Tämä kannattaa ottaa huomioon erityisesti merellä tai vuoristossa.

Mister Spexin tarjoamat edut

Innovatiivinen design sekä täydellisesti muotoillut silmiinpistävät ja hauskat mallit löytyvät Le Specsin aurinkolasivalikoimasta. Kun tilaat Mister Spexiltä, hyödynnä myös muut palvelumme:

  • Digisovituksen avulla löydät aurinkolasit, jotka sopivat sinulle täydellisesti. Lataa kuva itsestäsi tai käytä mobiililaitteesi kameraa sovittaaksesi valitsemiasi aurinkolaseja (tai useampia!).
  • Tilatessasi Mister Spexiltä saat aina lähetystunnuksen, mikä mahdollistaa paketin seuraamiseen verkossa. Kun tilauksesi lähtee varastoltamme, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit seurata, milloin uudet aurinkolasisi saapuvat perille.
  • Jos uudet aurinkolasit eivät vastaa odotuksiasi, voit palauttaa ne.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo