Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Le Specs
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Le Specs Aurinkolasit

(41)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 41/41

Le Specs -aurinkolasit

Mikä tuotemerkki kuvaisi Euro-Chic-tyyliä? Sen täytyy olla australialainen Le Specs. Rauhallisen alun jälkeen tuotemerkki alkoi taistella menestyksestä vuonna 2006. Le Specs on vakiinnuttanut paikkansa kansainvälisessä muotimaailmassa klassisten muotojen upeilla uusilla tulkinnoilla, seksikkäillä kampanjoilla ja yhteistyökampanjoilla muun muassa aurinkolasimalliston suunnitelleen nuoren muotisuunnittelijan Henry Hollandin kanssa Aurinkolasien leimaa-antava retroilme uppoaa erittäin hyvin nuorisoon. Siksi myös yrityksen tavoitteena on tarjota trendikkäimpiä malleja edulliseen hintaan.

Le Specs -aurinkolasit tunnetaan hyvin ajanmukaisista tyyleistään. Tyypillinen retroilme toistuu koko mallistossa. Mallien designit ovat yhtä persoonalliset kuin käyttäjänkin, on kyseessä sitten panto-tyyli, aviator, kissamaiset kehykset tai butterfly-kehykset. Upeat kehykset, jotka on valmistettu laadukkaasta muovista, joka liikkuu jatkuvasti mahdollisen äärirajoilla, ovat Le Specs -aurinkolaseille tyypillinen ominaisuus. Malliston trendikkäät värit tekevät siitä ehdottoman muodikkaan. Mallisto sisältää jotakin jokaiselle, läpikuultavista pastellinväreistä pelkistettyyn mustaan tai valkoiseen. Tuotemerkki edustaa täydellistä tasapainoa dramaattisten katseenvangitsijoiden ja klassisen yksinkertaisuuden välillä. Ehdoton valinta kaikille muodin ystäville, jotka haluavat äärimmäistä ylellisyyttä.

Myös maailmantähdet ovat huomanneet Le Specsin uniikin tyylin. Esimerkiksi Rihanna on ollut kauan tuotemerkin fani, ja hän käyttää Le Specs -aurinkolaseja sekä punaisella matolla että sen ulkopuolella.

Oletko jo löytänyt oman suosikkisi? Valitsemasi aurinkolasit lähetetään suoraan kotiisi muutaman päivän sisällä. Koska tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden, voit palauttaa Le Specs -aurinkolasisi Mister Spexille 30 päivän sisään tilauksen tekemisestä ja vaihtaa sen toiseen malliin, jos et ole täysin tyytyväinen valintaasi. Lisätietoa 30 päivän palautusoikeudesta ja monista muista asioista on kotisivumme palvelusivuilla.

Le Specs -aurinkolasimalliston lisäksi löydät Mister Spexin valikoimasta aurinkolaseja monilta muilta tuotemerkeiltä.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.