Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Liu Jo
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Liu Jo Aurinkolasit

(2)

Liu Jo -aurinkolasit Mister Spexistä

Italialainen muotimerkki Liu Jo on luonut tyylikkäitä ja elegantteja designeja perustamisvuodestaan 1995 lähtien. Mister Spexin Liu Jo -aurinkolasit ovat laadukkaat. Niitä on myös tarjolla useissa eri malleissa ja muodoissa, minkä vuoksi ne vetoavat moniin erilaisiin makuihin. Mister Spexin Liu Jo -aurinkolasimallisto on hienostunut ja tyylikäs. Nämä aurinkolasit ovat täydellinen esimerkki muodikkuudesta ja suurenmoisesta laadusta.

Liu Jo -aurinkolaseista on saatavilla useita eri malleja ja värivaihtoehtoja, ja voit tutustua mittoihin ja yksityiskohtaisiin tuotekuvauksiin verkkokaupassamme. Valitse butterfly-kehykset saadaksesi leikkisän, imartelevan ja hauskan ilmeen. Pyöreät kehykset luovat perinteisen ja tyylikkään ilmeen, ja pienet koristeniitit kaunistavat siroja ja upeita aviator-tyylisiä kehyksiä.

Mister Spexin Liu Jo -aurinkolasit korostavat parhaita puoliasi kasvojesi muodosta riippumatta. Nämä aurinkolasit edustavat juuri niin korkeaa laatua kuin ylelliseltä italialaiselta design-merkiltä voi odottaakin. Hyödynnä 3D-teknologiaamme ja kokeile vahvuuksilla saatavia Liu Jo -aurinkolaseja Euroopan suosituimmassa verkko-optikkoliikkeessä Mister Spexissä. Meillä on yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta, ja verkkopalvelumme on kätevä ja helppokäyttöinen.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.