Lozza
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Lozza

(20)
Näytä tuotteet välillä 1 - 20/20

Lozza-aurinkolasit Mister Spex -verkkokaupasta

Elä la dolce vita Lozzalla! Italialaisten silmälasimerkkien veteraani yhdistää tyypillisen italialaisen elämäntyylin täydelliseen työtaitoon hienostuneiden ja suunnittelussa huomioon otettujen harkittujen yksityiskohtien avulla. Lozza on Italian vanhin silmälasimerkki. Se tunnetaan tuotemerkkinä, joka yhdistää perinteisiä ja moderneja elementtejä italialaisella eleganssilla. Tämä tekee Lozza-aurinkolaseista ehdottoman ja ajattoman asusteen. Tuotemerkki herättää eloon taianomaisen perinteen nykytulkinnallaan.

Vuoden 2013 aurinkolasimallistoon suunnittelijat ovat hakeneet inspiraatiota luonnosta, mikä näkyy sekä käytetyissä materiaaleissa että väreissä. Malliston hallitsevia värejä ovat hillityt maavärit, hiekka ja okrankeltainen. Niiden ohella voidaan nähdä hillittyjä vihreän ja kilpikonnanvärejä. Malliston sinisissä sävyissä voidaan nähdä myös meren ja taivaan värejä. Lozza-aurinkolasit antavat aina tunnun italialaisesta tyylikkyydestä, mihin tahansa asuun ne yhdistätkin. Mallistossa on perinteisiä malleja, nykyaikaisia vintage-malleja sekä urbaaneja safari-malleja. Tuotemerkki on yhdistänyt perustamisvuodestaan 1878 alkaen korkeinta mahdollista laatua, toiminnallisuutta ja yksilöllisyyttä.

Lozza-aurinkolasit on valmistettu vankoista ja miellyttävistä materiaaleista, kuten asetaatista ja metallista. Niissä on loistava UV-suoja. Ei ihme, että nämä mallit ovat saavuttaneet niin huimaa suosiota. Lozza-aurinkolasit olivat niin suositut 1960-luvulla, että tuotemerkki sai muodin Oscar-palkinnon myytyään yli 1 miljoona aurinkolasia. Lozza-aurinkolasit ovat perinteiset, elegantit ja ajattoman modernit. Siksi ne sopivat asusteeksi sekä miehille että naisille.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo