Nyt 30 % alennusta kaikista linsseistä ja pinnoitteista!¹
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Mexx

(99)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/99

Mexx-aurinkolasit

Mexx-filosofia perustuu itseluottamukseen, optimismiin, tyyliin ja empatiaan. Siksi Mexx on enemmän kuin vain muotimerkki: se edustaa kokonaista asennetta. Mexx-aurinkolasimallistolle ominaisia piirteitä ovat selkeät linjat ja tummat värit. Mexx tarjoaa perinteisiä ja trendikkäitä kokokehys- ja puolikehysmalleja. Uusi ja erityisen hieno malli on Mexx 6011 300. Puoliksi läpikuultavat ruskeat kehykset, joissa on marmoritehoste, antavat näille Mexx-aurinkolaseille karibialaisen tunteen. Jos et ole lähdössä Karibialle tänä kesänä, ei hätää: nämä aurinkolasit näyttävät aivan yhtä upeilta oman pihasi aurinkotuolissa!

Perinteisempi malli on Mexx 6003 100. Näissä Mexx-aurinkolaseissa on paksummat ruskeat kehykset ja tummanharmaat linssit. Aisoissa on hopeanvärinen juova, jossa on Mexx-logo. Yksinkertaista ja vaikuttavaa. Jotkin Mexx-aurinkolasit voidaan tilata myös vahvuuksilla. Syötä reseptisi tiedot, niin valikoidut optikkomme valmistavat linssisi yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Mister Spexin ansiosta voit nauttia täydellisen tarkasta näöstä ja auringonsuojasta!

Selaa Mexx -aurinkolasimalleja ja tutustu tarjolla oleviin väreihin. Voit myös käyttää hakukriteerinä muovi- tai metallikehyksiä ja koko- tai puolikehysmallia. Verkkopohjaisen sovitustyökalumme avulla näet, mitkä Mexx-aurinkolasit sopivat kasvojesi muotoon parhaiten. Tee sitten tilauksesi! Muista, että mikäli et ole tyytyväinen uusiin Mexx-aurinkolaseihisi, voit vaihtaa ne toiseen malliin tai saada rahasi takaisin! Mister Spexin 30 päivän palautusoikeus mahdollistaa turvallisen ja riskittömän tilausprosessin.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo