Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Mexx

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Mexx Aurinkolasit

(56)
  • Mexx

Näytä tuotteet välillä 1 - 56

Mexx-aurinkolasit

Mexx-filosofia perustuu itseluottamukseen, optimismiin, tyyliin ja empatiaan. Siksi Mexx on enemmän kuin vain muotimerkki: se edustaa kokonaista asennetta. Mexx-aurinkolasimallistolle ominaisia piirteitä ovat selkeät linjat ja tummat värit. Mexx tarjoaa perinteisiä ja trendikkäitä kokokehys- ja puolikehysmalleja. Uusi ja erityisen hieno malli on Mexx 6011 300. Puoliksi läpikuultavat ruskeat kehykset, joissa on marmoritehoste, antavat näille Mexx-aurinkolaseille karibialaisen tunteen. Jos et ole lähdössä Karibialle tänä kesänä, ei hätää: nämä aurinkolasit näyttävät aivan yhtä upeilta oman pihasi aurinkotuolissa!

Perinteisempi malli on Mexx 6003 100. Näissä Mexx-aurinkolaseissa on paksummat ruskeat kehykset ja tummanharmaat linssit. Aisoissa on hopeanvärinen juova, jossa on Mexx-logo. Yksinkertaista ja vaikuttavaa. Jotkin Mexx-aurinkolasit voidaan tilata myös vahvuuksilla. Syötä reseptisi tiedot, niin valikoidut optikkomme valmistavat linssisi yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Mister Spexin ansiosta voit nauttia täydellisen tarkasta näöstä ja auringonsuojasta!

Selaa Mexx -aurinkolasimalleja ja tutustu tarjolla oleviin väreihin. Voit myös käyttää hakukriteerinä muovi- tai metallikehyksiä ja koko- tai puolikehysmallia. Verkkopohjaisen sovitustyökalumme avulla näet, mitkä Mexx-aurinkolasit sopivat kasvojesi muotoon parhaiten. Tee sitten tilauksesi! Muista, että mikäli et ole tyytyväinen uusiin Mexx-aurinkolaseihisi, voit vaihtaa ne toiseen malliin tai saada rahasi takaisin! Mister Spexin 90 päivän palautusoikeus mahdollistaa turvallisen ja riskittömän tilausprosessin.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.