16 % alennusta kaikista tuotteista uuden kauden kunniaksi¹ – Koodi: AWSTART16
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Super by Retrosuperfuture Aurinkolasit

(24)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 24/24

Retrosuperfuture-aurinkolasit Mister Spexillä

Retrosuperfuture on nykyaikainen silmälasi- ja aurinkolasibrändi, joka perustettiin vuonna 2007. Brändin miesten ja naisten aurinkolasikehykset ovat puhdasta retro chic -tyyliä. Klassiselle ja elegantisti pyöreälle pohjalle rakennetut värikkäät asetaattikerrokset tarjoavat aitoa yksilöllisyyttä muotitietoisille. Toinen jalka 60-luvulla ja toinen tulevaisuudessa -ajatus tekee Retrosuperfuturen aurinkolaseista tyylikkäät ja erottuvat, joita on nähty Yoko Onon, Ladyn Gagan ja Kanye Westin käyttävän.

Retrosuperfuturen mallisto hätkähdyttää kaarevilla muodoillaan, jotka antavat kehyksille vintagemaisen kosketuksen. Jokaiselle kasvojen muodolle löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja aina puolikehyksistä kookkaisiin ja pehmeästi neliönmuotoisiin kehyksiin. Metalliset sangat tuovat hienostunutta tyyliä, kun taas kaksiväriset ja tummanmustat kehykset ovat taiteellisempaa tyyliä. Kesälaseiksi käy hienostuneet kilpikonnakuvioiset kehykset, jotka sopivat kaikkiin ihosävyihin ja hiustenväreihin.

Mister Spexin aurinkolasien mukana tulevissa korkealaatuisissa linsseissä on UV-suojan lisäksi erityiskova pinnoite, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi linssien kestävyydestä. Kaikissa linsseissämme oleva heijastamaton pinnoite tekee näistä Retrosuperfuturen aurinkolaseista ideaalit ajolasit. Miksi et kokeilisi muutamia aurinkolaseja 3D-digisovituksessamme?

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.