Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Timberland

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Timberland
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Timberland Aurinkolasit

(38)

Näytä tuotteet välillä 1 - 38

Timberland-aurinkolasit

Yritys ilmestyi muotimaailmaan ensin Timberland-nimisellä saappaalla. Tuotemerkki on nykyään yksi tunnetuimpia nimiä urheiluvarusteissa ja -tavaroissa. Syy tähän on erittäin selvä: sama kova työ ja huolellisuus, joka leimaa jokaista Yellow Boot -tuotetta, näkyy myös jokaisessa Timberland -tuotteessa. Laulaja-lauluntekijä Pharrell Williams on yksi tuotemerkin pitkäaikaisimpia faneja. Hän kuvailee tuotemerkkiä näin: ”Timberland on läpeensä amerikkalainen tuotemerkki, joka keskittyy työhön, hyödyllisyyteen ja ulkoelämään. Se on onnistunut lunastamaan paikkansa muotimaailmassa “.

Timberland keskittyy valmistamaan käyttömukavia ja lujatekoisia tuotteita. On melkein sanomattakin selvää, että kaikki tuotantoprosessit on tarkastettu huolella, jotta tuotteiden jättämä jälki ympäristöön olisi mahdollisimman pieni. Yritys pitää edelleen kiinni korkeista standardeistaan: se on periaate, joka on tuonut yritykselle mainetta ja kunniaa vuosikymmenten ajan. Se on vain yksi asioista, jotka tekevät yrityksestä todella erityisen. Yrityksen perustaja Nathan Swartz on nykyään yrityksen johdossa yhdessä poikiensa Sidneyn ja Hermanin kanssa.

Kaikkien Timberland-aurinkolasien tuntomerkkejä ovat tyylikkäät ja selkeälinjaiset kehykset, joihin on yhdistetty välittömästi tunnistettavissa olevia muotoja ja värejä. Ne todistavat täysin kiistattomasti, että hillittyjä, tumman trendikkäitä ja moderneja malleja voidaan yhdistää dynaamisiin ja nuorekkaisiin elementteihin. Haluat sitten mustat, siniset tai vihreät kehykset, näille aurinkolaseille luonteenomainen maskuliininen tyyli erottaa ne joukosta.

Mister Spex toimittaa kaikki Timberland-aurinkolasit Suomessa ilmaiseksi Posti:n kautta.

Tarjoamamme 90 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tuotteesi Mister Spexille 90 päivän sisään. Voit joko valita laajasta valikoimastamme toisen aurinkolasimallin tai saada kaikki rahasi takaisin. Tarjoamme myös hintatakuun. Jos löydät samat Timberland-aurinkolasit toisesta myymälästä edullisempaan hintaan 14 päivän sisään tilauksen tekemisestä, maksamme mielellämme hintaeron. Lisätietoa näistä takuista ja muista aiheista on kotisivumme palveluosiossa.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.