DKNY

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(64)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/64

DKNY Mister Spexistä

Muotimerkki DKNY, joka on saanut nimensä perustajansa Donna Karanin ja yrityksen pääpaikan New York mukaan, on inspiroinut muotimaailmaa 1980-lopulta alkaen urbaanilla tyylillään, joka sopii itsevarmoille ja menestyksekkäille naisille, jotka arvostavat ylellistä mutta käytännöllistä jokapäiväiseen käyttöön sopivaa muotia. Siksi Donna Karanin motto kuuluukin seuraavasti: "Ihmisten tulisi nähdä ensimmäisenä nainen, ei hänen vaatteitaan".

Tuotemerkin menestystarina liittyy läheisesti sen perustajan, Donna Karanin uraan. Muotisuunnittelija Karan syntyi Long Icelandissa vuonna 1948 räätälin ja mallin tyttärenä. Hän keskeytti opintonsa Parson's School of Design -koulussa ja meni kesätöihin Anne Kleinin muotitaloon, jossa hän eteni urallaan toimitusjohtajan avustajaksi. Hänen tyttärensä Gabrielle (Gabby) syntyi vuonna 1974 ja innosti Karania perustamaan DKNY:n, joka on nuoremmille tytöille ja naisille suunnattu merkki. Pian sen jälkeen muotimerkkiä laajennettiin entisestään miesten vaatemallistolla, jalkinemallistolla, alusvaatemallistolla, silmälasimallistoilla, hajuvesimallistoilla ja kosmetiikkamallistoilla. Vuonna 2001 Louis Vuitton -yhtymä osti yrityksen yli puolella miljardilla dollarilla.

Donna Karan elää muodille, mutta hänen tavoitteenaan on ollut aina luoda vaatteita, joita hän voisi käyttää itse. Hän on luonut muun muassa ihonmyötäisiä bodysuiteja. “7. Avenuen kuningattaren” tyylitaju näkyy DKNY-mallistoissa, joiden keskiössä on amerikkalaisessa kaupungissa asuva nuori ja muotitietoinen nainen. Sen vuoksi ja sisarbrändiin Donna Karaniin verrattuna mallistossa ei ole kyse ylellisyydestä ja eleganssista, vaan selkeästä, rennosta ja käyttömukavasta muodista, joka sopii käyttäjänsä tyyliin ja istuu täydellisesti newyorkilaiseen elämäntapaan. Erityisen silmiinpistävä on DKNY Jeans -mallisto, joka sisältää edullisia ja seksikkäitä farkkuja, sekä DKNY Cosy -toppi, joka on saatavilla useissa eri väreissä ja kankaissa (esim. merinovilla ja kashmirvilla) ja jota voidaan käyttää useilla eri tavoilla.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo