Adidas Aurinkolasit

Adidas

Esittele tyyliäsi Adidas-aurinkolaseilla – Mister Spexiltä

Kun kyse on sporttisesta ja nykyaikaisesta muodista, vain harvat merkit pystyvät kilpailemaan Adidaksen rinnalla. Aurinkolasit ovat erinomainen asuste täydentämään Adidas-ilmettä, ja Adidas-aurinkolasimallistostamme löytyy monipuolinen valikoima erilaisia malleja. Sovita Adidas-aurinkolaseja digisovituksessamme ja hyödynnä ilmainen toimituksemme yli 49 €:n arvoisille tilauksille.

Lisää asuusi tyyliä Adidas-aurinkolaseilla

Kolme raitaa kertoo kaiken: kun ihmiset näkevät Adidas-aurinkolasiesi ikonisen logon, he tietävät sinulla olevan tyylitajua. Adidaksella, joka tunnetaan moitteettomasti designistaan sekä tuotteidensa kestävyydestä ja suorituskyvystä, on jo pitkään ollut oleellinen merkitys urheilun ja muodin harrastajille. Mister Spex tarjoaa kattavan valikoiman Adidaksen aurinkolasikehyksiä useassa eri tyylissä ainutlaatuiseen hintaan. Ei väliä, millaista Adidas-tyyliä etsit, sillä voit olla varma, että löydät verkkokauppamme valikoimasta jotain sopivaa juuri sinulle.

Adidas-aurinkolasimallistomme lisäksi valikoimastamme löytyy myös Adidas Originals -kokoelma, johon jokaisen Adidas-fanin kannattaa tutusta. Tämän kokoelman aurinkolaseissa yhdistyy modernit trendit sekä muodin historian edellisten kausien, erityisesti 80-luvun, tyylikkäät ominaisuudet. Retrolasien modernit vaikutteet luovat Adidas-aurinkolaseille ainutlaatuisen ilmeen, joka kääntää katseita jokaisella kerralla. Mutta kun edessä on laaja valikoima upeita Adidas-aurinkolaseja, mistä kannattaa aloittaa?

Kokeile Adidas-aurinkolaseja ennen ostoa

On sanomattakin selvää, että tärkeä osa Adidas-aurinkolasien ostamista on nähdä, miltä kehykset näyttävät päällä, olipa kyseessä oikeastaan mitkä lasit tahansa. Virtuaalisen digisovituksemme avulla voit olla varma siitä, kuinka upeilta uudet Adidas-aurinkolasit näyttävät, kun ne saapuvat perille. Lataa kuva tai avaa mobiililaitteesi kamera, ja sen jälkeen voit selata verkkokauppamme Adidas-aurinkolasivalikoiman läpi ja nähdä, miltä kehykset näyttävät kasvoillasi. Niin hyödyllinen yksityiskohta, eikä sinun edes tarvitse lähteä kotoa!

Lisää Adidas-laseihin linssit vahvuuksilla – ja paljon muuta

Adidas-aurinkolasien kehykset tuovat eloa tyyliisi, mutta aurinkolasit ovat paljon muutakin kuin vain hyvältä näyttävät kehykset. Linssit ovat tärkeä osa laseja, ja Mister Spex tarjoaa useita linssivaihtoehtoja. Monet Adidas-aurinkolasikehyksistä on mahdollista saada reseptilinssien kanssa, mikä mahdollistaa se, että voit jättää piilolinssit kotiin, kun haluat esitellä Adidas-aurinkolasejasi matkalla pelaamaan rantalentopalloa. Lähetä meille silmälasireseptisi tiedot valitessasi linssejä, ja me varmistamme, että linssit vastaavat reseptin tietoja tarkalleen. Jos sinulla on kysymyksiä reseptilinsseihin liittyen, asiantuntijamme keskustelevat mielellään kanssasi aiheesta saadaksesi tarpeidesi mukaiset linssit.

Kehysvalintasi kertoo, että sinulla on silmää tyylille, mutta linssien väri kertoo, että sinulla on silmää yksityiskohdille. Hillitty harmaa tai ruskea, vai kenties värikäs keltainen, pinkki tai sininen – valitsemalla Adidas-aurinkolaseihisi värilliset linssit osoitat, että aurinkolasit eivät ole mitkä tahansa lasit. Voit myös lisätä kehyksiisi polarisoidut linssit häikäisevän valon minimoimiseksi, jotta ajaminen auringonpaisteessa olisi miellyttävämpää.

Korkealaatuiset urheilulasit ja erinomaista palvelua

Adidas-brändin kaikkien aurinkolasimallien laatu on taattu. Myös tarjoamamme edut tekevät vaikutukset: virtuaalisen sovituksen lisäksi tarjoamme myös ilmaisen toimituksen yli 49 €:n arvoisille tilauksille. Jos tunnet ajankohtaiset trendit, Mister Spexin tarjoama Adidas-aurinkolasivalikoima sopii juuri sinulle. Verkkokaupassamme asioiminen on alusta loppuun saakka helppoa, nopeaa ja selkeää.

Saamasi edut, kun shoppailet Mister Spexillä:

  • Upea valikoima designlaseja ainutlaatuiseen hintaan

  • Kaikissa linsseissä UV-suoja

  • Ilmainen toimitus yli 49 €:n arvoisille tilauksille

  • Palautusoikeus

  • Ystävällinen, tehokas ja ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi

Sovita Adidas-aurinkolaseja jo tänään – et tule pettymään!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo