McQ Aurinkolasit

McQ

Mc Queen-aurinkolasit

Etsitkö uusia aurinkolaseja kesäksi? Olet ehkä lähdössä lomalle, tai ehkä haluat vain olla cool ja trendikäs. Muista silloin tutustua Mc Queen -aurinkolaseihin. Nämä aurinkolasit on valmistettu metallista tai muovista, ja ne sopivat ihanteellisesti niin miehille kuin naisille. Tutustu erilaisiin muotoihin: tarjolla on kaikkea aviator-tyylistä suorakulmaisiin, pyöreisiin ja nelikulmion muotoisiin. Mc Queen -mallisto täyttää ehdottomasti kaikki vaatimukset hienostuneilla kokokehysmalleillaan.

Suojaa silmiäsi auringolta tyylikkäillä Mc Queen -aurinkolaseilla. Valitse asukokonaisuuttasi täydentävät kehykset ja linssiväriyhdistelmät. Värin osalta tarjolla on hieno sininen, hillitty musta, upea ruskea ja elegantti harmaa vain muutaman nimetäksemme. Muista myös ilmoittaa haluamasi leveys, kapea tai leveä, tilatessasi aurinkolasit Mister Spex Suomesta. Ne sopivat upeasti moniin erilaisiin kasvojen muotoihin. Päätä rauhassa, mitkä aurinkolasit haluat ostaa, jotta näytät muodikkaalta ja jotta voit samalla suojata silmiäsi.

Lähetämme tilauksesi saman päivän aikana, jos teet tilauksesi ennen kello 14. Mister Spex Suomi auttaa sinua myös valitsemaan aurinkolasit virtuaalisen sovituspalvelun avulla. Jos valitsemasi aurinkolasit eivät täytä odotuksiasi, Mister Spex tarjoaa 30 päivän palautusoikeuden.

  • ¹Jopa 50 % alennus koskee valikoituja kehyksiä ja aurinkolaseja (vahvuuksilla ja ilman). Tarjous on voimassa 6.3.2024 asti osoitteessa www.misterspex.fi tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Emme maksa alennuksen arvoa käteisenä. Alennusta ei voi käyttää Mister Spexin ostoehdoissa mainittuihin poissuljettuihin merkkeihin. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennuksen kaupallinen markkinointi on kiellettyä. Katso lisätietoja Mister Spexin ostoehdoista.
10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo