Super by Retrosuperfuture Aurinkolasit

Retrosuperfuture-aurinkolasit Mister Spexillä

Retrosuperfuture on nykyaikainen silmälasi- ja aurinkolasibrändi, joka perustettiin vuonna 2007. Brändin miesten ja naisten aurinkolasikehykset ovat puhdasta retro chic -tyyliä. Klassiselle ja elegantisti pyöreälle pohjalle rakennetut värikkäät asetaattikerrokset tarjoavat aitoa yksilöllisyyttä muotitietoisille. Toinen jalka 60-luvulla ja toinen tulevaisuudessa -ajatus tekee Retrosuperfuturen aurinkolaseista tyylikkäät ja erottuvat, joita on nähty Yoko Onon, Ladyn Gagan ja Kanye Westin käyttävän.

Retrosuperfuturen mallisto hätkähdyttää kaarevilla muodoillaan, jotka antavat kehyksille vintagemaisen kosketuksen. Jokaiselle kasvojen muodolle löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja aina puolikehyksistä kookkaisiin ja pehmeästi neliönmuotoisiin kehyksiin. Metalliset sangat tuovat hienostunutta tyyliä, kun taas kaksiväriset ja tummanmustat kehykset ovat taiteellisempaa tyyliä. Kesälaseiksi käy hienostuneet kilpikonnakuvioiset kehykset, jotka sopivat kaikkiin ihosävyihin ja hiustenväreihin.

Mister Spexin aurinkolasien mukana tulevissa korkealaatuisissa linsseissä on UV-suojan lisäksi erityiskova pinnoite, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi linssien kestävyydestä. Kaikissa linsseissämme oleva heijastamaton pinnoite tekee näistä Retrosuperfuturen aurinkolaseista ideaalit ajolasit. Miksi et kokeilisi muutamia aurinkolaseja 3D-digisovituksessamme?

  10%

  Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

  Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

  Maksutavat

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

  Toimitustavat

  posti Logo

  Turvallinen ostospaikka

  Suomenvarmakauppa Logo