Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Liu Jo
Liu Jo

Luonnollinen kauneus ja naisellisuus sopivat nykyaikaiseen italialaiseen perinteeseen: Liu Jo luo muodin, joka yhdistää erilaiset vaikutteet ainutlaatuisissa malleissa. Mallit vakuuttavat tarkoin valituilla materiaaleilla, viettelevällä eleganssilla ja ainutlaatuisuudellaan.

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Liu Jo
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Liu Jo Kaikki tuotemerkit

(1)

Liu Jo Mister Spexistä

Mister Spexin hätkähdyttävässä Liu Jo -mallistossa yhdistyvät muoti ja silmälasit. Mister Spexin Liu Jo-mallisto sisältää merkkilaseja, jotka on suunniteltu eleganteille naisille, jotka haluavat kantaa itseään ja asuaan itsevarmasti. Kaikissa kehyksissä on käytetty yksityiskohtia, jotka korostavat käyttäjän piirteitä.

Mister Spexin Liu Jo -mallisto sisältää eloisia ja hillitympiä kehystyylejä. Ehkä haluat näyttävän kukkakuvion, mutta jos se tuntuu liian rohkealta valinnalta, voit valita tyylikkään kuvion tai jopa yksivärisen mallin, jota on kuitenkin koristeltu niiteillä ja muilla monimutkaisilla yksityiskohdilla. Hanki upea ulkonäkö ja mieli Mister Spexin Liu Jo -malleilla.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.