Uvex

Saksalainen urheilumerkki Uvex ei ole ainoastaan klassinen vaan myös ainutlaatuinen merkki. Uniikki teknologia ja innovatiivinen valmistustapa takaavat korkealaatuisen tuloksen. Tämä merkki yhdistää toiminnallisuuden urheiluun, muotoiluun ja tyylikkyyteen.

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Uvex Kaikki tuotemerkit

(32)
Näytä tuotteet välillä 1 - 32/32

Uvex Mister Spexillä

Uvex Winter Holding GmbH & Co. on perheen omistama ja johtama liiketoiminta, jonka perusti Philipp M. Winter vuonna 1926 saksalaisessa kaupungissa nimeltä Fürth. Nyt sen kolmannen sukupolven omistajat pitävät yrityksen omistautuneena kehittämään korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita suojaksi ja turvaksi urheiluun, vapaa-ajalle ja töihin. Monen vuoden työ näitä tavoitteita kohti on tehnyt Uvexista tunnetun asiantuntijan alallaan. Asiantuntijuus näkyy sekä innovaatioissa että tuotteissa. Vuonna 1959 yritys esitteli Uvex-brändin. Aluksi brändi omistautui kokonaan suojaavien silmälasien ja aurinkolasien tuotannolle. Uvex edusti ”ultravioletti pois”-ajatusta. Nykyään moni kansainvälisesti aktiivinen yritys toimii Uvexin alla. Nämä tytäryhtiöt ovat keskittyneet eri aloille, kuten työturva, urheiluvarusteet, kypärät ja silmälasivarusteet. Näiden brändien joukkoon kuuluu mm. kypärien ja aurinkolasien valmistaja Alpina sekä trendikäs silmälasi- ja aurinkolasibrändi Filtral. Vuosien aikana Uvex on saanut loistavaa kansainvälistä mainetta ykkösluokan urheilu- ja työvarusteistaan, jotka ovat aina pysyneet uskollisena yrityksen filosofialle: ihmisiä suojellen.

Uvex on tunnettu yhteistyöstään useiden eri urheilijoiden kanssa. Tämä varmistaa sen, että yrityksen tuotteita parannellaan ja kehitetään koko ajan, olivatpa ne sitten talviurheilua, pyöräilyä, moottoriurheilua tai uusimpana hevosurheilua varten. Uskollisena juurilleen yritys valmistaa yhä suojalaseja, urheilulaseja ja aurinkolaseja. Tämä tuotteet ovat Uvex-brändin ydin. Urheilijat ympäri maailman luottavat Uvexin lähes vuosisadan kestäneeseen kokeneisuuteen, joka ei ole vielä tuottanut pettymystä.

Uvexille suoja on ykkössijalla, mutta se ei ole esteenä silmää hivelevälle designille. Uvex tietää, mitä ihmiset haluavat, joten brändin tarjonnasta löytyy useita trendikkäitä ja muodikkaita malleja. Nämä lasit sopivat jokaiselle, joka haluaa näyttää parhaalta itseltään rinteessä tai raikkaassa ulkoilmassa.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo