Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Luksusta arkeen – 20 % alennusta premium-valikoimastamme.¹ – Koodi: PREMIUM20
Säästä nyt
Vasuma

Designmerkki Tukholmasta

Tarkoituksenaan haastaa perinteiset silmälasimerkit, kolme ystävää Jan Vana, Lars Malmsten ja Steffen Sundelius kehittivät vaihtoehtoisen designmerkin. Vasuma sai inspiraationsa 50- ja 60-luvun vintagen aikakaudesta, johon lisättiin hippunen modernia otetta. Tämä tyyli yhdistettynä populaarikulttuurin uusimpiin trendeihin, kolme luovaa mieltä suunnittelivat merkin, joka keskittyy palvelemaan käyttäjänsä identiteettiä ja persoonaa.

Vasuma

Käsintehty unisex-valikoima

Vasuma-merkin silmälasit ja kehykset saavat inspiraationsa populaarikulttuurista, ja ne valmistetaan korkealaatuisesti käsityönä. Merkki perustettiin vuonna 2007 ja siitä lähtien heidän unisex-valikoimansa tuotteet on suunniteltu ja kehitetty Tukholman vanhankaupungin pääkonttorissa. Tuotteet valmistetaan pienten, yksityisten perheyritysten toimesta Italiassa, Japanissa ja Kiinassa laadukkaita materiaaleja käyttäen. Kaikkien designlasien mukana tulee merkin oma kova kotelo sekä puhdistusliina, jota koristaa Tukholman vanhankaupungin vanhanaikainen kartta.

Simälasitrendit Windsor Refresh
Vasuma

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Vasuma Kaikki tuotemerkit

(22)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 22/22

Ystävykset Jan Vana, Steffen Sundelius ja Lars Malmsten perustivat Vasuman vuonna 2005. Ystävykset työskentelivät luovissa ammateissa suunnittelun, sisustuksen, musiikin ja muodin aloilla. He jakoivat siten yhteisen kiinnostuksen kohteen ja päättivät luoda vaihtoehtoisen silmälasimerkin ja haastaa alan perinteiset brändit.

Merkin valikoimaan kuuluu silmälaseja, jotka ovat saaneet inspiraationsa 50- ja 60-lukujen vintage-aikakausilta, ja jotka on maustettu ripauksella modernia ilmettä. Yhdistettynä popkulttuurista ammennettuun innostukseen syntyy silmälaseja, jotka korostavat kantajan omaa identiteettiä ja persoonallisuutta.

Brändi on osallistunut musiikkifestivaaleille, tehnyt yhteistyötä maailmankuulujen taiteilijoiden kanssa ja käyttänyt menestyksekkäästi hyväkseen tuotesijoittelua elokuvissa ja trendikkäissä ravintoloissa. Siten Vasumasta on tullut popkulttuurista kiinnostuneiden ihmisten ykkösvalinta. Vasuman yhteiskuntavastuuprojektien yhteisytökumppaneita ovat olleet muun muassa ”Save the Children”, ”Anti-Cyber-Hate”, ”WWF/Baltic Sea”, ”Glasses for Refugees” ja ”Alien Supermarkets”.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.